HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 22.04.2023

0

Kdo se stane hráčem kola 21.kola okresního přeboru na Frýdecko-Místecku ? 2x po sobě to byli hráči z Metylovic, kteří se tentokrát do této nadupané sestavy bohužel nevešli. Rozhodněte svými hlasy !

Ondřej Lipowczan - Jánošíci ze Smilovic tentokrát pořídili z prázdnou, ale Ondřej i přes zranění a bolest nastoupil k utkání a chytal s velkou jistotou. 

 

David Roháček - Dlouho jsem neviděl na této úrovni tak povedenou stoperskou dvojici Roháček - Holiš, zápas oba režírovali. Davidova levačka ovšem nacházela spoluhráče milimetrovými pasy za obranu a soupeře naopak do ničeho nepustil.

 

Petr Klaner - Jeden ze zkušenějích, kteří museli odedřít 90.min v Milíkově znovu ve 12 statečných. I když si ho spíše vybavíme jako útočníká , na pozici krajního beka hrál skvěla a byl součástí kvalitní defenzívy Vojkovic.

 

Tomáš Hruboň - Stal u zrodu ,,povinného´´ vítězství a jako správný kapitán hýřil aktivitou a za celý zápas snad neudělal žádnou chybu a neztratil míč.

 

Jan Szotkowski - Zápas Mostům moc nevyšel i když je jejich trenér chválil za bojovnost a nasazení. Za to předsedovi z Nebor se líbil tenhle mladý štírek, který nebyl zvolen do sestavy kola poprvé. 

 

Marek Dyba - Nošovice udělaly dobrý kauf. Tento šikovný běhavý i dobře technický vybavený hráč dokáže zahrát v podstatě všude. Proti Hukvaldům hrál sice krajního záložníka, ale svou aktivitou byl všude a bylo ho na hřišti plno. Svůj výkon korunoval i brankou. 

 

Lukáš Smolík - Hukvaldům to na jaro nejde a Lukáš jako správný kapitán pomáhal ze středu do defenzívy i ofenzívy, bohužel na body to nestačilo. Nikdo z jeho spoluhráčů se k lepšímu výkonu nevybičoval. 

 

Lukáš Meisner - Pržno přijelo do Janovic na derby v oslabené sestavě. Celý zápas odmakal jak dopředu, tak dozadu, navíc si byl schopný poradit i v obležení soupeřů.

 

Tomáš Pyszko - Se stal Píseckým hrdinou. Nejprve za gesto fair play, kdy odvolal penaltu co byla na něho písknuta. A poté 2 góly dovedl svůj tým po sérii remíz konečně k výhře.

 

 Filip Zogata - Hbitý a nepříjemný útočník z Bukovce, dělá problémy všem týmům v soutěži. Naposled to schytalo Návsí, kterému vsřelil hattrick.

 

Marek Szpyrc - Další ze šikovných a vysokých útočníku v soutěži. Svůj výkon korunoval 2 góly a pomohl tak Hrádku k vysoké výhře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2023 20:25 do 26.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.