HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023

Datum kola: 08.04.2023

0

Vybraní hráči byli tím nejlepším, co se objevilo na hřišti ostravského městského přeboru v uplynulém, okleštěném kole. Všichni zmínění fotbalisté pomohli svým týmům k bodovému zisku a zaslouží si, aby se ucházeli o vítězný primát v naší rubrice.

Gólman je jasný. Brankář Pilch, stálice mezi třemi tyčemi Šenovských, byl klíčovou postavou v boji za venkovními třemi body. Předvedl kruciální zákrok za nerozhodného stavu. Ondřej Kopal hrající na stoperu zastavoval sporadické akce Hrušova na domácím hřišti, útoky hostů se o něj tříštily jako mořský příboj o pevný vlnolam. Czolko to samé v bleděmodrém. Dolní Lhota bezesporu objevila jistotu v zadních řadách svého celku. Jirka se blýskl geniální fotbalovou akcí zakončenou pod pod břevno šenovského brankáře, s tímhle by nic nezmohl ani Van der Saar. Přesto Pustkovci k bodům nepomohl. Tři zářezy Rostislav Bubíka, jeden hezčí než druhý. Bubík se toto kolo stal bubákem hrušovské defenzívy. Na jaře pětigólový Čech ze dvou zápasů, netřeba hlubšího komentáře. Lhota se může snažit jak chce, svůj supertalent doma dlouho neudrží. Zase ten Řezníček. Na jaře mu to pálí, jako jeho jmenovci na jihu Moravy. Kam dotáhne čtvrtý Koblov? Žižka nepotřeboval vystavět vozovou hradbu, aby vyztužil obranu svého týmu. Raději se jako slavný vojevůdce hnal do útoku a udělal dobře. Alespoň gólem přispěl k dramatu s Koblovem, k bodům ale jeho trefa tentokrát nevedla. No jo, Biela. Fantom všech obran v přeboru, zase to potvrdil. Dal dvě branky, a Václavovice už jsou třetí. Vavrečka se podílel na kanonádě domácí Lhoty nad týmem Hrušova. Juchelka dal minulé kolo za Lhotu hattrick, trefil se i tentokrát. Stává se pomalu neodmyslitelným ofenzivním pilířem svého celku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2023 10:40 do 12.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.