SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

Ve 3. kole Okresního přeboru Mělník jsme viděli spousty skvělých střeleckých výkonů, stejně tak, jako těch defenzivních. Výsledky byly tentokrát poměrně jednoznačné, a tak se z poražených týmů dostal do ideální sestavy kola pouze dva hráči. Kteří to byli? To se dozvíte na následujících řádcích!

Daniel Hnízdil (Mšeno) - Podle všech zúčastněných jednoznačná hvězda zápasu Hořín - Mšeno. Bravurní výkon plný zmarněných šancí soupeře korunoval v poslední minutě, kdy vyvedl Cífku z rovnováhy natolik, že ten z pokutového kopu vůbec netrefil branku.

 

Michal Kubišta (Velký Borek) - Kapitán a pilíř obranných řad Velkého Borku. I v tomto zápase přispěl k bezchybnému výkonu celé defenzivy. Jím dirigovaná obrana drží i po třetím zápase nulu.

 

Milan Bulva (Všestudy) - I Všestudy si v obraně počínají skvěle. Milan Bulva měl v zápase proti Kralupům o to těžší roli, že se mu už v prvním poločase zranil parťák Martin Samek. Stoper domácích to ale zvládnul a jeho tým udržel nulu.

 

Tomáš Pospíšil (Libiš B) - Nestárnoucí masér A-týmu i nadále odvádí v dresu béčka spolehlivé výkony. Svým mladším spoluhráčům jde vzorem jak přístupem, tak i fotbalovou kvalitou.

 

Petr Lauda (Tišice) - Z osmi gólů svého celku měl prsty hned v šesti. Sám vstřelil hattrick a další palebné pozice chystal svým spoluhráčům. Výjimečný výkon je poprávu oceněn nominací do sestavy kola.

 

Martin Veselý (Vysoká) - Neúnavně pracoval směrem dopředu i dozadu a vysloužil si uznání trenéra Řízka. Navíc utkání rozhodl už v úvodních minutách dvěma brankami.

 

Jakub Růžička (Pšovka B) - Ač herně nebyl tolik vidět, statistiky mluví jasně. Růžička totiž dvě branky vstřelil a na poslední nahrál a byl tak klíčovou postavou svého týmu při vítězství 3:0 nad Libiší.

 

Lukáš Veselý (Vojkovice) - Další třígólový střelec v dnešní nabídce. Jeho branky však byly pouze zrnky písku v 10 gólové kanonádě do sítě Vehlovic.

 

Filip Lamač (Velký Borek) - Nejen skvělá defenziva je devizou Velkého Borku. O skvělé střelecké představení se tentokrát dvěma brankami postaral zejména Filip Lamač.

 

Pavel Landsman (Hořín) - Druhý poražený tohoto kola. Útočník Hořína sice gól nedal, po celé utkání ale příkladně bojoval, vytvářel si šance a dokonce byla po faulu na něj odpískána penalta.

 

Petr Patera (Dolní Beřkovice) - Nejzkušenější hráč v naší nabídce. Z obrany se přesunul na hrot útoku, a to mu svědčí. Rychlým gólem nahlodal odpor Obříství a nakonec slavil zisk tří bodů.

 

Kdo z těchto hráčů zvítězí, to už je na vás!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.