HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 12.03.2023

0

První jarní sestava kola je tady a s ní i její zastoupení. Hlasujte pro svého oblíbeného hráče a dopřejte mu účastnit se slosování o věcnou cenu, kterou nám do sestav kol věnoval náš nový partner. Jaký? Již brzy jeho jméno odtajníme, ovšem bez vítězství v této anketě se hráč do slosování o ceny nedostane.

 

 

 

BRANKÁŘ

Martin Vrána (Mnichovohradiští SK) - po celý zápas podával skvělé výkony a svůj tým několikrát podržel. Díky němu se Mnichovohradiští také těší výsledku 2:1.

OBRANA

Jakub Ondrušek (Průhonice) - teprve sedmnáctiletý hráč, který odehrál své první utkání ‚‚na ostro‘‘. Skvěle pracoval, byl tvrdý v soubojích, a proto si zaslouží být členem top 4 obránců.

Lukáš Brotánek (Sedlčany) - Stoper, který nasázel Spartaku dva góly a mimojiné odvedl skvělý výkon i defenzivně.

Miroslav Novák (Hřebeč) - opět dvougólový obránce, který rozhodl o vítězství týmu SK Hřebeč, navíc byl v zápase i dost slyšet, a to je to, co každý mančaft vždy potřebuje.

Ondřej Puchmajer (Dobříš) - Dobříš sice v utkání nevybojovala tři body, ale nebýt Puchmajera, utkání vůbec nemuselo skončit pouze 1:2. Na hřišti byl vidět a tvrdé osobní souboje mu vůbec nedělají problém. 

ZÁLOHA

Dominik Košek (Mnichovohradiští SK) - Košek přišel na hřiště za nerozhodnutého stavu 1:1. Svým nástupem oživil celou hru a za to také obdržel odměnu ve formě vítězného gólu a zařazením do sestavy kola

Marek Sirotek (Sedlčany) - Velmi dobře technicky vybavený hráč, který svým herním přehledem ničil psychiku svému soupeři. K tomu navíc ještě přidal dvě branky a potvrdil tak svoji formu ze zimní přípravy

Marek Hanuš (Sedlčany) - Do sestavy kola musíme zařadit také Marka Hanuše, který svou kombinací s výše zmíněným Sirotkem a asistencí přispěl k drtivé porážce Spartaku.

Lukáš Maršoun (Nespeky) - Vstřelil vítězný gól proti Kutné Hoře, díky kterému se Nespeky dostaly na první místo tabulky. Ke svému gólu přidal také velmi dobrý výkon, kterým pomohl k celkovému vítězství v zápase.

ÚTOK

Zdeněk Jemelík (Průhonice) - Vítězným gólem zařídil Průhonicím odskočení z posledního místa tabulky a podílel se tak na senzační výhře proti silným Nespekám.

Tomáš Lhotka (Beroun) - Přestože Beroun nezvítězil, Tomáš Lhotka byl rozdílovým hráčem celého zápasu. Hřebečtí o jeho kvalitách moc dobře věděli a snažili se mu fotbal co nejvíce znepříjemnit i tak si Lhotka ve většině soubojích poradil a dokázal vstřelit jednu branku.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.03.2023 12:12 do 15.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.