HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023

Datum kola: 05.03.2023

0

První jarní sestava kola je na světě a zde je její zastoupení. Hlasujte pro svého oblíbence a dopřejte mu účastnit se slosování o věcnou cenu, kterou nám do sestav kol věnoval náš nový partner. Jaký? Již brzy jeho jméno odtajníme, ovšem bez vítězství v této anketě se hráč do slosování o ceny nedostane.

BRANKÁŘ:

Lukáš Tolkner (Bolevec) - Bolevec poprvé v sezóně zvítězil. Několika dobrými zákroky tomu i přispěl i brankář Lukáš Tolkner.

 

 

OBRANA:

Milan Primas (Košutka) - Jeho Košutka sice s poseldním Bolevcem v městském derby prohrála, košutecký kapitán byl ale velmi nebezpečný do ofenzivy, když se mu jednou podařilo skórovat. Na body to však nestačilo.

 

Jak Černý (Smíchov) - Smíchov prohrál s Chlumčany 1:3. Kapitán Jakub Černý byl ale již tradičně nebezpečný do útoku. Jediný gól černobílých vstřelil právě on.

 

Jakub Tichý (Rokycany) - Paradoxně do třetice hráč týmu, který prohrál. Hráč ročníku 2006 ale odehrál na levém beku velmi slušný zápas a od trenéra Drozdy na něj šla chvála.

 

ZÁLOHA:

Dominik Štolle (Chlumčany) - Krajní hráč chlumčanské Keramiky znovu úřadoval. Při vítězství 3:1 dokázal vstřelit jeden gól.

 

Jakub Křehlík (Křimice) - Nová posila Křimic oderhála velmi dobrý zápas. Defenzivní záložník skóre nejdříve otevřel, poté přidal i druhou branku. Tam mu ale pro ofsajd uznána nebyla.

 

Matěj Zeman (Dlouhý Újezd) - Mladý záložník dokázal v nastaveném čase rozhodnout o vítězství jeho týmu při vítězství 1:0 nad Horšovským Týnem.

 

Tomáš Klíma (Sušice) - Střední záloha v čele s kapitánem Tomášem Klímou (opět) šlapala. Tomáš řídil ofenzivu Sušice, která vyhrála nad béčkem Rokycan 3:0.

 

ÚTOK:

Jiří Matějka (Luby) - Nová posila Startu Luby se uvedla na výbornou. Jiří vstřelil do sítě Mochtína dva góly, čímž se tučně podepsal pod první jarní vyhru Lubů 3:0.

 

Tomáš Nekola (Žákava) - V zápase Žákavy a Kaznějova opět padaly góly. Žákavský střelec Tomáš nekola potvrdil, že ho přes pauzu střelecká pohoda neopustila. Při remíze 3:3 jednou skóroval.

 

Ondřej Hurt (Kralovice) - Kralovice s Křimicemi prohrály. Ondřej Hurt šel do hry až během druhého poločasu, hru Kralovic ale pozvedl a podařilo se mu snížit. Bohužel pro Kralovice příliš pozdě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.03.2023 14:20 do 08.03.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.