Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - 1. Liga , 2022-2023

Datum kola: 22.12.2022

0

Sestava podzimu 1. české fotbalové ligy pohledem redaktorů zejména amatérských soutěží. Tak nějak by se dala shrnout tato jedenáctka, která byla složena námi, redaktory fotbalunas.cz. Stejně jako v jiných sestavách podzimu, i zde můžete hlasovat pro svého oblíbence až do konce ledna a třeba se nám povede konečného vítěze následně vyzpovídat.

Aby to redaktoři, kteří se zapojili do výběru hráčů v této anketě, neměli jednoduché, byla stanovena jednotná pravidla. Každý mohl do své jedenáctky zvolit maximálně 3 hráče stejného týmu a rozestavení bylo stanoveno na 3-4-3. Výsledky celkem 20 redaktorů, kteří své jedenáctky zaslali, si můžete prohlédnout v přiložené galerii. 

 

Z vyplněných soupisek pak byla podle počtu shod složena ta jedna, kterou naleznete dole pod textem a kde můžete hlasovat pro toho nejlepšího z nich! Můžeme prozradit, že všichni redaktoři do svého výběru nasadili brněnského Jakuba Řezníčka, průběžně nejlepšího střelce soutěže. Pouze jednou se neobjevilo v bráně jméno Jindřicha Staňka. Toho do svého výběru nezařadila jediná redaktorka našeho týmu, která se do této ankety zapojila.

 

Celkem 10 hráčů mělo své místo v sestavě, díky většímu počtu shod, jisté. Poslední jméno pak ovlivnilo několik faktorů. Po šesti "hlasech" obdrželi obránci Lukáš Hejda (PLZ) a Asger Stromgaard Sorensen (SPA), z nichž byl nakonec do jedenáctky zařazen sparťanský hráč. Důvodem bylo to, že jsme nechtěli zvýhodnit jeden tým v počtu 3 hráčů v konečné jedenáctce (PLZ) i když vede ligu, a také skutečnost, že Asger Sorensen odehrál o tři zápasy více a vsítil 3 góly.

 

Rozestavení hráčů jak u jednotlivých redaktorů, tak v konečné sestavě, rovněž nemusí úplně souhlasit s jejich klasickými pozicemi, na kterých je můžeme na hřištích vídávat, avšak my věříme, že jako profesionálové by si s nimi případně poradili.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FC Viktoria Plzeň 1 3:1 3
2 FC Slovan Liberec 1 3:1 3
3 SK Sigma Olomouc 1 2:0 3
4 FK Jablonec 1 2:0 3
5 AC Sparta Praha 1 2:1 3
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jan Kliment 2
2 Matěj Ryneš 1
3 Martin Regáli 1
4 Robert Hrubý 1
5 Jan Kalabiška 1
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 jaroslav rychal 5 62,5% 0
2 Jiří Klik 5 62,5% 0
3 Michal Zikmund 5 62,5% 0
4 JOSEF BERAN 5 62,5% 0
5 Martin Karlík 5 62,5% 0
Zobrazit celou tabulku