ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Tomáš Přikryl - SK Cetkovice | Okresní přebor | Blansko , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vitězem se stal Tomáš Přikryl a redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jste již druhým členem týmu s tímto oceněním, padla nějaká slova v kabině?
Samozřejmě jsme si z Ondry dělali srandu. Nesměla chybět pokuta. A když jsme zjistili, že jsem v týmu kola i já, tak nesměli chybět narážky na to, že bude plná kasa. Jinak si tohoto ocenění moc vážím, ale hlavně jsem rád, že jsem pomohl týmu k důležité výhře a snad ten postup ukopeme.
Zvládli jste důležitý souboj s druhým celkem tabulky, jak byste zhodnotil utkání?
Utkání bylo velmi vyrovnané. Měli jsme výhodu v tom, že jsme dali první gól, ale soupeř ještě do poločasu srovnal z penalty, takže po poločase se hrálo zase od začátku. Hřiště bylo dost podmáčené, takže nebyl prostor na nějaké zidanovky a podobně, což pro mě stejně není. Hrál se hodně bojovný fotbal, spousta soubojů atd. A jelikož druhý nejvyšší hráč po mě má cca 150 cm, tak jsem jich musel podstoupit hodně, hlavně v obou šestnáctkách. Po zápase jsem se cítil, jak kdybych se přetahoval s Vémolem a ne s borcama z Vysočan. Musím zmínit, že soupeř hrál velmi dobře. I když máme 9 bodů náskok, tak nesmíme ztrácet, protože sezóna je ještě dlouhá a může se stát cokoliv. To hlavní co ještě musím říct je, že všichni z týmu nechali na hřišti všechno a hlavně díky tomu jsme brali 3 body.
Máte na kontě již 17 gólů, kolik byste jich chtěl ještě dát do konce sezony?
Gólů bych chtěl dát co nejvíc, ne kvůli sobě, ale kvůli týmu. Jestli dám gól já, nebo někdo jiný je mi jedno. Nejdůležitější je výhra.
Jste nejlépe útočící i bránící tým v soutěži, co je klíčem k úspěchu?
Klíč k úspěchu je naše parta. Všichni se známe strašně dlouho a fotbal nás baví. Taky nás baví hodně stmelovačky, kalby atd. Samozřejmě je důležité trénovat a umět do toho kopnout, ale parta je podle mě to nejdůležitější.
Kdo vás přivedl k fotbalu?
Fotbal mě bavil už do mala a balón jsem měl pořád. Ale na všechny tréninky a zápasy mě vozil taťka, takže ten má asi největší zásluhy na tom že jsem u fotbalu zůstal.
Máte nějaký vzor? Nebo oblíbený fotbalový tým?
Hráčů je víc Ronaldinho, Edgar Davids a Zlatan Ibrahimovič. Oblíbený tým je Sk Cetkovice.
Jste v kabině spíše ten motivující a hecující typ spoluhráče, nebo rád situace odlehčujete?
Hodně záleží na situaci, normálně se snažím všechno odlehčit, aby byli všichni v klidu a soustředili se jen na sebe a na výkon. Když jsem ale na hřišti, nebo o poločase v kabině, a zápas se nevyvíjí podle našich představ, tak jsem spíš ten motivátor. Myslím si, že kluky dokážu nahecovat, ale to musí posoudit spíš oni.
Znáte fotbalunas.cz? Jaký máte názor na medializaci i našich nejnižších soutěží?
Fotbalunas znám ale jen málo. Pár let zpět tam byl titulek "Přikryl sestřelil Cetkovice", nebo něco takového, ale to jsem hrál ještě za Vísky. Pak jsem o fotbalunas dlouho neslyšel, než se udělala ta sestava kola. A za medializaci našich nejnižších soutěží jsem moc rád. Každý fanoušek, nebo hráč si určitě rád přečte pár řádků o jejich týmu, nebo jiných týmů z jeho okolí nebo soutěží.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.