ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Petr Holub - FK Milotice | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, kdy jste začal s fotbalem?
S fotbalem jsem začal celkem pozdě. Až tak poslední ročník v přípravce. Bratři a taťka mě přivedl k fotbalu, všichni tři ho hráli. Jinak v mládežnických kategoriích jsem hrál v Kyjově, chvíli v Hodoníně. Ale v Hodoníně jsem absolvoval jen zimní přípravu. Táhlo mě to spíše do Milotic ke kamarádům, než se cepovat a bojovat o místo v Hodoníně.
Co říkáte na ocenění hráče kola?
Překvapilo mě to a potěšilo samozřejmě. 1.A je pořád kvalitní soutěž, plná skvělých hráčů a vážím si toho, že mě někdo nominoval do sestavy kola a ještě navíc zvolil nejlepším hráčem.
Už podruhé se hráčem kola stal hráč Milotic. Čím si to vysvětlujete?
Pro nás je sezóna velice těžká. Na podzim se nám nedařilo sbírat body, takže do každého zápasu musíme jít na 120%. Nikdo z nás nechce spadnout. Všichni máme v hlavách nastaveno, že se chceme zachránit a bojujeme.
Vrátíme se k utkání s Rajhradem. Jaký to byl zápas z Vašeho pohledu?
Těžký zápas. Rajhrad má menší hřiště, jsou tam na něj zvyklí, dobře připravení. Mají bojovný mančaft. Myslím, že každému týmu se v Rajhradě bude hrát těžko a vozit odtud body.
Jaký je Váš oblíbený klub a hráč?
Fandím AC Milán. Z hráčů se mi vždycky líbil Ricardo Kaká.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.