ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Tomáš Kmeťo! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co Vás přivedlo z Černovic do Žirovnice?
Těch důvodu bylo víc, jeden z hlavních byl že drtivá většina lidí na fotbal úplně kašle (slušně řečeno) a to včetně hráčů a trenéra a já to nemohl přenést přes srdce. Už v průběhu podzimní části o mě několik týmů projevilo zájem, bohužel mi při zápase proti Kamenici vylétlo koleno a já musel podruhé na operaci s kolenem do toho s přítelkyní jsme čekali dítě, takže jsem řekl že na fotbal kašlu protože priority už jsou jinde. Naštěstí se po operaci ozval trenér Žirovnice Roman Hřib, který si mě získal svým přístupem a pohledem na fotbal takže jsem si řekl že to ještě jednou chci zkusit někde výš.
Nový hráč Žirovnice a hned hráč kola, jaký z toho máte pocit?
Pocit je to samozřejmě příjemný, vím že jsem na správné cestě. Ale dík patří hlavně mým spoluhráčům a trenérům.
Jak byste popsal první utkání jarní části?
První půli jsme soupeře do ničeho nepustili navíc sami jsme si vytvořili pár gólových příležitostí a do kabin jsme šli nakonec ve vedení. Druhá půle byla 30 minut přesně tak jak jsme chtěli soupeře jsme úplně moc do ničeho nepustili ale logicky jejich tlak se stupňoval a soupeř měl standartku za standartkou my nedokázali podržet balón takže nakonec jsme z jedné dostali gól když jsme trestuhodně nechali tři volné protihráče v malém vápně tudíž spravedlivá remíza.
Můžete nám popsat, jak jste vstřelil branku?
Kopali jsme standartku a já šel zavřít zadní tyč. Standartka byla výborně kopnutá a nakonec od ramene to tam zapadlo.
Další kolo máte s Kameníci, co od tohoto utkání očekáváte?
Bude to těžký zápas už jen proto že je to derby. Navíc Kamenice je na tom v tabulce o několik příček lépe než my, i když skoro celý podzim odehráli doma. My se musíme soustředit hlavně na sebe a plnit úkoly které nám trenéři dají. Nebude to jednoduchý zápas ale věřím že tři body zůstanou doma.
Jaký máte svůj oblíbený tým?
Nejoblíbenější tým je Arsenal.
Jak jste se k fotbalu dostal?
K fotbalu mě provedli rodiče a po celou dobu mě podporovali za což jim děkuju.
Je někdo s kým si na hřišti nebo v kabině rozumíte nejvíce?
Jelikož jsem v kabině velmi krátce nemůžu ještě říct s kým si tam jsem nejblíž možná Vojta Cajz na jehož doporučení jsem se do Žirovnice dostal ale jak říkám jsem tady první měsíc můžu říct jen to že mentalita je tu skvěle nastavená, parta je tu skvělá a všichni táhneme za jeden provaz.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.