Každý půlrok říkám, že už končím, ale pokaždé mě někdo přemluví, říká hráč 18. kola Luboš Kunc

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 18. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Luboš Kunc z Milína se v rozhovoru rozpovídal o vítězném utkání proti Vestci, situaci v tabulce střelců či své slávistické minulosti!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hlasování o hráče kola. Jak na to reagovali spoluhráči?
Moc děkuji. Kluci mi říkali, že když už jsem se potřetí po sobě dostal do sestavy kola, tak že teď už to musí vyjít a musím vyhrát hráče kola.
Proti Vestci jste zaznamenal hattrick. Nejlepší zápas v sezoně?
Ano, myslím si, že tenhle zápas byl zatím můj nejlepší v probíhajícím ročníku. Sezona je ale ještě dlouhá a zápasů bude ještě hodně.
Z jaké ze svých tří branek jste měl největší radost a proč?
Určitě z té první. Byl to zápas o hodně, a když jsme dali první gól, tak z nás spadla nervozita, hrálo se nám líp a byli jsme víc v klidu.
Probíhala příprava na zápas proti druhému celku tabulky nějak speciálně?
Nic speciálního tam nebylo. Věděli jsme akorát, že si musíme dát pozor na Richarda Kaloda, ale jak jsme v zápase viděli, tak Mazi (Ondřej Mazuch) ho vymazal.
S čím jste do utkání šli?
S tím, že chceme vyhrát a přivézt do Milína tři body, což se nám nakonec povedlo.
Byly oslavy po zápase větší než normálně?
O žádných nevím (směje se). Po zápase jsme si dali pivo a jeli domů, jenom sponzor s předsedou se zdrželi v Praze na pivu (směje se).
Jaké jsou milínské ambice co se týče konečného umístění v tabulce?
Ambice máme asi velké, jako hráči si to ale nebereme k srdci. Maximálně když o víkendu prohrajeme nebo podáme špatný výkon, tak přijde předseda do kabiny a řekne, že musí udělat deset nových hráčů (směje se). Samozřejmě ale chceme hrát co nejvýš a co bude na konci sezony, to se uvidí.
S 11 přesnými zásahy jste druhý nejlepší střelec Milína, před Vámi je s 15 vstřelenými brankami pouze Stanislav Gabriel. Budete ho chtít dohnat?
Dohnat ho chtít nebudu, ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy (směje se). Gaba (Stanislav Gabriel) je na tuto soutěž nadstandardní hráč a myslím si, že na konci sezony bude mít na kontě dvacet pět gólů.
Pokud se nemýlím, ještě v dorosteneckém věku jste působil v pražské Slavii. Jak na angažmá vzpomínáte?
Ničeho v životě nelituji, tudíž ani tohoto kroku. Musím za to poděkovat rodičům, že mi dali tuhle šanci a mohl jsem si to vyzkoušet. Jinak na tohle období vzpomínám moc rád. Především když koukám v televizi na fotbal a vidím tam kluky, se kterými jsem chodil do školy.
Je Vám 34 let. Jak dlouho ještě plánujete aktivně hrát?
Každý půlrok říkám, že už končím, ale pokaždé mě někdo přemluví (směje se). Samozřejmě záleží na tom, jak mi bude držet zdraví.
Čemu se věnujete ve volném čase?
Ve volném čase se věnuji dceři Vanesce a práci kolem baráku. Když zbyde trocha času, tak si zahraju na PlayStationu.
S kým si v kabině rozumíte nejvíce?
V kabině si navzájem rozumíme všichni. S každým si mám co říct, teda až na ty, co moc nemluví, s těmi je to pak hrozně těžké (směje se).
Tradiční otázka na závěr - bude pro Vás triumf v naší anketě znamenat nějaký příspěvek do klubové kasy?
Tak to je jasné, Popl (Jan Poplštein) už mi napsal dvě čárky, ale zapomněl na čárku za rozhovor, tak jsem mu to dneska musel připomenout. Za něco se to pivo koupit musí (směje se).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.