Hráč podzimu Kučera: Cílem je postup, takže ambice jsou nejvyšší

Svými hlasy jste mohli rozhodnout o hráči podzimu. Stal se jím útočník SK Roudnice Tomáš Kučera. S 11 góly na kontě aktuálně devátý nejlepší střelec 1.A třídy Královéhradeckého kraje. Nastíní nám jaké má Roudnice ambice do nadcházejících zápasů, tipne si vítěze ligy, zhodnotí uplynulou podzimní část a mnoho dalšího.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Byl jsi zvolen hráčem podzimu. Jaké jsou pocity a komu patří největší dík?
Udělalo mi to samozřejmě radost a byl jsem překvapený, že jsem vyhrál zrovna já. Největší dík patří určitě našemu zdravotníkovi Honzíkovi. Poděkovat bych chtěl ale všem, kteří pro mě hlasovali, moc si toho vážím.
Na podzim jste jako tým skončili na 4. místě. Jak hodnotíš podzimní část?
Myslím si, že můžu mluvit za celý tým, když řeknu že nám podzim nevyšel podle našich představ a budeme dělat vše proto, abychom v jarní části dohnali to, co jsme zbytečně poztráceli.
Za těchto podzimních 15 zápasů jsi nastřílel 11 gólů. Myslíš si, že toto číslo dokážeš v jarní části zopakovat, případně i překonat?
Budu dělat vše, co bude v mých silách abychom sbírali body a šli zápas od zápasu. Jestli k tomu přispěji gólově a překonám počet branek z podzimu je vedlejší a není to pro mě podstatné.
Koho tipuješ jako vítěze ligy?
Věřím, že budeme na jaře hodně silní, takže my, Roudnice.
Jak proběhla zimní příprava u tebe v klubu?
Zimní příprava byla a stále je velice náročná. Trénovat jsme začali brzy, tréninky byly intenzivní a fyzicky zaměřené. Absolvovali jsme zimní soustředění, kde jsme měli 3-fázové tréninky a jelo se na 100%. Všichni věříme, že nám tvrdá příprava pomůže ve výkonech a že to bude v jarní části znát.
Jaké jsou ambice Roudnice do nadcházejících zápasů?
Našim cílem je postup, takže ambice jsou nejvyšší a budeme dělat maximum pro to, abychom každý zápas vyhráli.
Jsou nějaké změny v kádru?
Přišlo pár nových kluků, kteří do kádru zapadli na výbornou a vše funguje, jak má.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 3. 2023 20:39
Pan Kučera je skvělý hráč a rád bych tímto poděkoval panu redaktorovi Macháčkovi za to že nám zprostředkoval rozhovor s ním