Náš trenér říká, že máme dovolenou pořád, říká hráč 15. kola Lukáš Šedivý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 15. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Lukáš Šedivý z Chlumce se v rozhovoru rozpovídal zejména o šlágru podzimu proti Viktorce Vestec, ve kterém mimo jiné vstřelil i úvodní gól zápasu, a podílel se tak na důležitém vítězství 2:1!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Především gratuluji k triumfu v hlasování o hráče kola. Jste už šestý chlumecký hráč, který v této sezoně ovládl tuto anketu. Je v kabině někdo, koho byste sem, na rozhovor, ještě chtěli dostat?
Děkuji. Popravdě si už ani přesně nepamatuji, kdo všechno z našeho týmu už tuto anketu ovládl. Hrajeme tuto sezonu velice týmově a je vlastně jedno, komu se ten daný zápas povedl. Hlavní je, když v něm zvítězíme. Na hřišti působíme jako tým, a když funguje tým, tak z toho pak vyleze i dobrý individuální výkon.
Nejdůležitější zápas podzimu proti Vestci jste zvládli. Byl jste Vy sám před utkáním nervózní?
Nebyl. Na zápas jsem byl natěšený, jelikož to byl souboj dvou nejlepších týmů v tabulce a přímý souboj o první místo. Navíc před výbornou diváckou kulisou.
S čím jste do zápasu šli? Chtěli jste za každou cenu vyhrát?
Do tohoto zápasu jsme šli jako do každého jiného. Hrát trpělivě vzadu na nulu, čekat na šance, které přijdou a ty proměnit. Jediný, na koho jsme se více zaměřili, byl Richard Kalod, který je velice kvalitní a je to zkušený útočník. Věděli jsme, že mu nemůžeme dát hlavně v našem pokutovém území prostor, protože je schopný dát branku z jakékoliv pozice.
Jaký to byl pocit, když jste vstřelil vedoucí branku? Prozatím nejdůležitější gól probíhající sezony?
Samozřejmě jsem měl velikou radost. Spíš si mě kluci dobírali za to, že to bylo hlavou. Těžko říct, možná ano. To ukáže čas…
Co bylo podle Vás hlavním faktorem, že jste Vestec přemohli?
Že jsme hráli od začátku utkání to, co jsme si řekli v kabině. Hráli jsme týmově, trpělivě a koncentrovali se pouze na náš výkon.
V tabulce přezimujete na prvním místě. Věřili jste si na tuto příčku před sezonou?
Já jsem tomu věřil. Navíc neumím prohrávat, takže vlastně každý zápas chci vyhrát. Náš tým má velikou kvalitu, takže by byla škoda nepomýšlet na postup. Akorát jsem čekal, že se o první flek budeme prát spíš s Milínem, který má také výborný tým a před sezonou udělal na tuto soutěž nadstandardní posily, které mají starty v první i druhé lize.
Jaký byl podle Vás Váš nejlepší, a který naopak nejhorší zápas v probíhající sezoně, co se týče Vašeho individuálního výkonu?
Nejhorší určitě hned první v zápas v Podlesí. Bylo vedro a dusno, a ještě se hrálo v neděli, což nemám rád. Vůbec jsem se nedokázal prosadit. Dost často mě hlídal Ondra Bublík, se kterým se znám z působení v B-týmu Bohemky, a snad pokaždé mě přečetl. Dopředu věděl, co udělám, sebral mi balón, a navíc ho dokázal ještě kvalitně vyvézt. Ten zápas se mu velice vyvedl. Také jsem to po právu dostal z lavičky pěkně sežrat. Po tom zápase jsem byl na sebe naštvaný a psychicky trošku dole. Příprava mi totiž vyšla na výbornou a nedokázal jsem na ni výkonem navázat. Naštěstí hned další kolo jsem vstřelil branku v Rakovníku a výkony šly nahoru. A nejlepší? Asi neumím vybrat jeden zápas. Nejvíc spokojený se svým výkonem jsem byl po zápase s Milínem, Klecany a nyní s Vestcem.
Pro většinu týmů už podzim skončil, pro vás ale ještě ne, čeká vás dohrávka s Klecany. Trénujete ještě, nebo už máte dovolenou?
Klecany jsme dnes porazili 6:3, takže jsem rád, že jsme zvládli i tento těžký zápas a v tabulce máme na druhý Vestec náskok čtyři body. Náš trenér říká, že máme dovolenou pořád. Takže asi tak.
Je nějaké "prasácké" jídlo, na které se o zimní pauze těšíte, jelikož během sezony si ho nemůžete dovolit?
Nene, já s váhou problém nikdy neměl, takže si i během sezony můžu dovolit jíst to, na co mám právě chuť. Po sezoně si jen chvilku orazím, spíš kvůli hlavě, ale moc dlouho to bez sportu nevydržím a opět začnu chodit alespoň běhat do lesa, kde si nejlépe vyčistím hlavu.
Na to, jestli pro Vás triumf v naší anketě bude znamenat nějaký příspěvek do kasy, se už ptát nemusím, Aleš Bábíček (pokladník) se na Vás už určitě těší. Proto se zeptám na něco jiného, a třeba se za tím v červnu společně ohlédneme - postoupíte?
Já tomu pevně věřím.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.