Obermajer: Rád bych už odehrál kompletní sezonu a s Roudnicí zažil postup

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Richard Obermajer. Záložník Roudnice, jenž dvěma góly pomohl zdolat Nový Hradec Králové. Více v rozhovoru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Utkání s Novým Hradcem bylo velmi divoké. Jak jsi ho viděl?
Věřím, že to byl divácky atraktivní zápas. Již tradičně jsme inkasovali jako první, ale do zápasu jsme se dokázali poměrně rychle vrátit a první poločas byl zajímavá přestřelka. Ve druhém naštěstí pro nás hosté hned svou šanci na to jít do vedení neproměnili a my byli schopni odskočit o dvě branky. Konec utkání jsem si užil už jako divák a jsem rád, že to kluci dotlačili ke třem bodům.
Vstřelil jsi dvě branky z pozice záložníka. Spokojenost?
S góly jednoznačně spokojenost a doufám, že na podzim nejsou poslední. Jsem hlavně rád, že nám pomohly k výhře.
Vysloužil sis titul Hráč kola. Potěší to a motivuje?
Samozřejmě mě to těší. Ve své hře vidím stále spoustu věcí, co bych měl zlepšit a snažím se na tom pracovat. Titul Hráče kola je věc, která mi zas trochu zvedne sebevědomí na hřišti a je to příjemná zpětná vazba, která mě motivuje dál. Na druhou stranu tomu nechci dávat příliš velkou váhu, přeci jen nejsme profesionální fotbalisti a není to Zlatý míč.
Roudnice je zatím čtvrtá. Odpovídá to předváděné hře a výkonům?
Řekl bych, že umístění zatím odpovídá předvedené hře, nicméně předsezónním cílům úplně ne. Bohužel stále nejsme schopni se vyvarovat individuálních chyb a inkasujeme spoustu zbytečných gólů. Věřím ale, že se ubíráme správným směrem. Stále jsme pouze ve třetině soutěže a stát se může cokoli. My musíme dál poctivě pracovat, soustředit se na každý trénink i zápas a věřím, že se to poté promítne i ve výsledcích.
Co zatím ukázalo deset kol 1. A třídy tobě osobně?
Že soutěž je velmi vyrovnaná, body se dají ztratit téměř s kýmkoli a je potřeba do každého zápasu jít připraven na sto procent.
Co pro tebe Roudnice znamená?
Roudnice je pro mě super parta kamarádů. Se spoustou kluků se znám již z Olympie a vím, že se v Roudnici mohu na kohokoli spolehnout. Jsem tu pět let a nedokážu si představit tým, kde bych byl spokojenější.
Na co může letos tým mít? Skloňovala se ambice postoupit.
Stále věřím tomu, že tým má na to postoupit a hrát stabilně krajský přebor. Věřit a mluvit o tom ale nestačí a musíme hlavně na hřišti ukázat, že na to máme.
Tvoje fotbale cíle a plány do budoucna?
V první řadě bych už rád odehrál kompletní sezónu bez zranění. Jinak bych rád s Roudnicí zažil postup a hrál tu krajský přebor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.