Karel Kulík, hráč 8. kola MSFL, mimo jiné i o pavilonu opic v kabině :)

Hráčem 8. kola jste zvolili Karla Kulíka, hráče Rosic, pro kterého se Slovan stal před sezónou novým působištěm. Svými výkony a góly v novém klubu přispívá k tomu, že se rosičtí drží na špici tabulky MSFL. V rozhovoru se s námi podělil i to, jak se spoluhráči slaví body. Karle, díky za fajn rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Karle, ještě jednou gratulace k ocenění hráče kola a pověz nám, jak se Ti líbí v novém působišti v Rosicích?
V Rosicích jsem nadmíru spokojen, je tu skvělá parta, která mě přijala hned po mém příchodu v zimě, a to jsem s klukama jen trénoval. Vlastně ta parta hrála i obrovskou roli při mém rozhodování o přestupu z Písku. Celkově si myslím, že zázemí v Rosicích je na velmi vysoké úrovni, a to od stavu jednotlivých hřišť až po možnosti regenerace.
Jaký máte v Rosicích sezónní cíl? Pokusíte se prohnat Kroměříž?
Nerad bych dával nějaké přehnané cíle, ale myslím si, že pokud budeme hrát dobře, tak bychom se mohli pokusit prohnat i Kroměříž. Ale čeká nás ještě spousta těžkých zápasů do konce podzimu, takže cíl je udržet se ve špičce. Ideálně na dostřel Kroměříži.
Jaké je Tvoje zaměstnání a koníčky kromě fotbalu?
Jak je mi v kabině často připomínáno, jsem student a žiju z peněz daňových poplatníků. (Tímto bych rád pozdravil svého spoluhráče Tadeáše Zezulu.) Studuji fakultu stavební na VUT a nedávno jsem začal brigádně pracovat jako projektant. Jelikož k fotbalu neodmyslitelně patří pivo, tak nikdy neodmítnu na pár zajít, jinak jakýkoliv sport, hlavně když je dobrá společnost.
Jaký je Tvůj oblíbený klub a hráč?
Jsem fanouškem Viktorky Plzeň, ale fandím hlavně pěknému fotbalu, což jsou momentálně Manchester City. Oblíbeného hráče úplně nemám.
Jak dle Tebe odehraje Plzeň zbývající zápasy LM, urve nějaký bod?
Jako fanoušek Plzně doufám, že alespoň jedno vítězství urvou, věřil bych na Interu. Ale s kvalitou takových soupeřů budu rád, když to nedopadne debakly.
Na jaký zápas se v sezóně těšíš a na jakého soupeře naopak moc ne?
Pro mě jsou letos všichni soupeři noví, takže nemám vytipovaného se speciální motivací. Ale například Velké Meziříčí, kterému jsem vstřelil dvě branky, se asi zařadí mezi oblíbené soupeře.
Práskneš něco na svoje spoluhráče nebo máš pro ně či fanoušky nějaký vzkaz?
Rád bych klukům poděkoval za to, jak svědomitě hlasovali a posunuli mě do čela závodu o sponzora dokopné. Samozřejmě děkuju i fanouškům, kteří pravidelně chodí na domácí zápasy a vytváří pěknou atmosféru.
Jak probíhají oslavy bodů v Rosicích, zapíjí se hodně?
Po příchodu do Rosic se mi trošku změnil pohled na to, co znamená hodně. Myslím si, že při pohledu na naší kabinu by málokdo věřil v jaký pavilon opic se může proměnit :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.