ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 7.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdříve bych vám chtěl pogratulovat k výhře v anketě o hráče kola. Co to pro vás znamená?
Děkuji. Já to vnímám hlavně jako týmový úspěch, všichni jsme podali dobrý bojovný výkon a jen díky tomu jsme vyhráli.
Vy jste pravidelným hráčem základní sestavy. Musel jste si místo v základní sestavě vybojovat, nebo jste měl tuto roli i minulý rok?
Místo v základní sestavě jsem si musel vybojovat minulý rok a o to se snažím i tuto sezónu. Snažím se dávat do každého tréninku 100%, a to samé můžu říct i o ostatních spoluhráčích. Všichni dřou, co to jde a jen díky tomu sbíráme body. V téhle soutěži je to mnohem náročnější než minulý rok v B - třídě.
Momentálně se vaše družstvo nachází na klidném devátém místě. Jaké byly vaše cíle před sezónou?
Před sezónou jsme si říkali, že by bylo dobré, kdybychom hráli střed tabulky, což se nám momentálně daří. Doufám, že budeme pravidelně sbírat body a ještě se posuneme o pár míst výše.
Určitě jste velkým fotbalovým fanouškem i mimo Býchory. Jaké jsou kluby vašeho srdce v lize nebo i mimo Českou Republiku?
Už od dětství sleduji Premier league, kde fandím Arsenalu. Snažím se sledovat všechny jejich zápasy, takže jsem poslední roky dost trpěl. Ale nová sezóna je zatím dobře rozehraná, tak doufám, že si první místo udrží až do konce.
Fotbal určitě hrajete už poměrně dlouho. Kolik klubů jste za tu dobu prostřídal a jaký byl nejsilnější soupěr, kterému jste kdy čelil?
S fotbalem jsem začínal v šesti letech právě tady v Býchorech. Ve dvanácti jsem přestoupil do Kolína, kde jsem strávil všechny žákovské i dorostenecké roky. Dospělý fotbal jsem začal ve Velimi, kde jsem odehrál 4 sezóny. Následně jsem se vrátil zpět do Býchor a teď tu začínám druhou sezónu. Nejtěžší soupeři pro mě byli v dorosteneckých a žákovských letech týmy jako Sparta, Slavia nebo Hradec. V té době jsme hráli první ligu a tyto tři týmy měly asi nejlepší mládež v republice. Bohužel jsme občas prohráli o víc než 10 gólů.
O víkendu jedete do Úval, kde vás nečeká určitě nic jednoduchého. Jak vidíte nadcházející víkendové utkání?
Očekáváme dalšího silného soupeře a i přesto, že Úvaly jsou nováček jako my, tak to bude velice těžké utkání. Každopádně my se pokusíme co nejlépe připravit a zápas vyhrát. Do každého utkání jdeme s tím, že vyhrajeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.