ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 7.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Rozhovor nám poskytl Petr Ondrusz z Lichova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře.Jak moc jste spokojen se svým výkonem. A jak hodnotíte výkon svého týmu?
Děkuji a tímto bych chtěl poděkovat jak týmu,tak všem,kteří pro mě hlasovali.Taky mě to bude stát litr zelené do kabiny. (smích) .Se svým výkonem jsem celkem spokojený a svůj tým musim pochvalit,jak to svou bojovností všichni kluci zvladli.Za to jim patří velké díky.
Porazili jste doma Zlatníky. Jaký to byl zápas a popiště nám jeho průběh?
Byla to od začátku velmi agresivní hra.V prvních 15 minutách jsme byli nervozní.Zlatniky si vytvořily 2 šance ,které naštěstí neproměnily.My se pak uklidnili a během 20ti minut vstřelil hattrick Lalin (Patrik Zahradník), hosté snižili do poločasu 2x a tak se šlo do kabin za stavu 3:2. Po poločase už jsme jen kontrolovali hru a na 4:2 upravil skore Pinocchio (Matěj Pokorný).
Několik šancí hostů jste lapil.Který zákrok považujete za nejlepší.
Nějáké šance jsem chytnul ,spíše vyrazil. Naštěstí mý spoluhráči byli na svých místech a vyražený balon včas odkopli. Neřekl bych nejlepší,ale duležitý byl asi první zákrok. Hosté kopali roh, nějak se to na penaltě odrazilo k hráči Zlatníku, ten z voleje vystřelil po mé levé ruce a já střelu vyrazil a tím udržel bezbrankový stav.
Lichnov je nováčkem soutěže.Jak jste spokojeni se vstupem do sezony a jaké má ambice váš tým?
Se vstupem do sezony si myslím, že mužeme být spokojení. Máme ze 6ti zápasu 10 bodu a to jsme hráli pouze dva doma, takže za mě spokojenost. Vedení nám před sezonou sdělilo,že by chtělo hrát střed tabulky. Jestli tak budeme pokračovat,trénovat, hrát jeden za druheho, tak si myslím,že cíl bude splněn.
Vraťme se ještě k postupu.Jaké byly postupové oslavy? A máte z nich nějakou zajímavou příhodu?
Já přišel do Lichnova až jak kluci postoupili do 1. B třídy, takže jejich oslav jsem se nezůčastnil, ale určitě zelená tekla proudem a mají na co vzpomínat.
Kdo vas přivedl k fotbalu? A vždy jste chtěl chytat? Nebo jakým zpusobem jste se do branky dostal?
K fotbalu mě přivedl strejda komár (Luboš Šlapeta) Od připravky až do dorostu jsem hrál praveho založníka v Horním Benešově. Chytal muj bratranec Bačis (Robert Klech), který se svými výkony dostal do Bruntálu a pak do SFC Opava a neměli jsme druheho golmana, tak jsem si řekl, že to zkusim a od té doby už jsem zustal mezi tyčemi.
Prošel jste několika kluby.Kde jste se citil nejlepe a proč?
Nejlépe jsem se cítil doma v Horním Benešově .Vyrustal jsem tam s klukama s kterýma mame dobrý vztah do teď. Byli jsme dobrý kolektiv. Zažili jsme spolu hodně postupů i nějaky sestup,ale pokažde nas to semklo.
Chvili jste hrával v Jakartovicích.Jak na toto období vzpomínáte a kdo v kabině ve vašem srdci nejvice utkvěl?
V Jakartovicích bylo super, kluci mě vzali mezi sebe a za to jsem rád. Je duležité mit dobrý kolektiv. Bohužel jsem tam odchytal pouze 3 mistraky, kdy jsem si ve třetím zápase zlomil prst na ruce a měl jsem jit na operaci, takže pro mě podzim skončil a já se vrátil zpět do Benešova. Vzpomínám rád na všechny kluky, ale nejvice jsme si sedli asi s Hugem, Pekym a Marcelem Pluschkem.
Jaký je váš největší okamžik spjatý s fotbalem?A na jaký byste nejraději zapomněl?
Největší okamžik asi ten,že jsem si zahrál proti Ujfaluším a zatrenoval s Bonym Wilfriedem. a Zapomněl bych asi nejraději na ten moment kdy jsem si v zápase zlomil prst a byl jsem mimo celý podzim.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.