U mě je tradicí, že za vítězství v sestavě kola nosím řízky, říká hráč kola Vojta Sedláček

Přinášíme vám rozhovor s hráčem kola Vojtěchem Sedláčkem z FK Meteor Tábor.

 

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. V utkání s Dačicemi jste zvítězili 4:2, kde autorem první branky jste byl Vy. Jak hodnotíte tento zápas z Vašeho pohledu?
Děkuji. Ve vzájemných zápasech s Dačicemi padá pravidelně 5 a více gólů na zápas, tak to bylo i v tomto případě. Zápas byl vyrovnaný, ale my jsme z něj dokázali vytěžit více.
Co říkáte na kluby, které se v minulé sezóně držely spíše v horní polovině tabulky, teď opanují spodek a nedaří se jim dostat z pod pomyslné deky?
Je to pro mě docela překvapení, především výsledky Lišova a Čtyřech Dvorů, tyto týmy hrály minulou sezónu kvalitní fotbal a zápasy s nimi byli vyrovnané, myslím si, že se ještě zvednou.
Co říkáte na nováčky ve skupině, kterým se herně celkem daří a zápasy s nimi vás teprve čekají?
Jsem rád, že přišli do soutěže kvalitní soupeři a ukazuje to, že tahle sezóna bude hodně vyrovnaná a každý může ztratit s kýmkoliv, naštěstí jsme se minulý týden dobře připravili na první zápas s nováčkem a Mladou Vožici jsme dokázali porazit.
Proběhly ve vašem klubu po pauze nějaké změny?
Ohledně nových posil myslím, že nikdo nový nepřišel, největší změnou je za mě postup B týmu do 1.B třídy. Což už je poměrně kvalitní soutěž a hráči se tak mohou více protáčet.
Jak je to u vás s docházkou spoluhráčů na tréninky?
Docházka je u nás za mě slušná, máme hodně mladý tým a hodně kluků chodí ještě na střední školu, uvidíme jaké to bude, až bude více kluků chodit na vysokou školu, ale i s tou se 1-2 tréninky dají zvládnout.
Sledujete Ligu mistrů a má vůbec Viktoria Plzeň nějakou šanci v tak těžké skupině?
Ligu mistrů sleduji, ale Viktorce bohužel moc šancí nedávám, schytali skupinu, která je prostě jinde, bojím se že nezískají ani bod..
Je i v této sezóně zachována tradice, že hráč kola koupí do kabiny chlebíčky?
Tato tradice stále drží, ale už jsme přechlebíčkovaní, takže hráči kola často nosí jiné chuťovky, u mě je tradicí, že za vítězství v sestavě kola nosím řízky.
V minulém rozhovoru v předešlé sezóně jste zmiňoval lehčí bizár, který se Vám stal na tréninku ohodnocený pořádnou pokutou do pokladny. V této sezóně se tomu zatím úspěšně vyhýbáte nebo máte zase něco do placu? :D
Naštěstí si od té doby na tyhle bizáry snažím dávat pozor a pravidelně po odchodu z tréninku kontroluji jestli jsem na něj nepřijel na kole. Zatím se mi tedy nic nového naštěstí nestalo.
Chtěl byste něco vzkázat těm, kteří pro Vás hlasovali?
Chtěl bych poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali.
Děkuji moc za rozhovor a přeji, ať se Vám daří jak ve fotbale, tak i v osobním životě.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.