Hráč 4. kola MSFL = Pavel Novák, záložník Slovanu Rosice, nejen o svém fotbalovém idolu a největším bordeláři v kabině :)

Hráčem čtvrtého odehraného kola MSFL jste zvolili záložníka Slovanu Rosice Pavla Nováka a my Vám s ním přínášíme rozhovor. Jak hodnotí rodák z Třebíče vstup do soutěže a kdo je největším bordelářem v kabině? Děkujeme za Tvůj čas Pavle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, nejprve gratulace k hráči kola a první otázkou se zeptám na to, jak hodnotíš start do soutěže ze strany Tvého týmu?
Start do sezony je výsledkově velice povedený, na druhou stranu sezona je dlouhá a my musíme hlavně stále pracovat na zlepšení naší hry, která v mnoha pasážích úvodních zápasů nebyla dobrá. Zůstáváme pokorní.
Jak zpětně hodnotíš výhry 3:0 nad Znojmem a ve středu nad Blanskem?
Byly to velice odlišné zápasy, ačkoli skončily stejným výsledkem. Se Znojmem jsme hráli prvních 20 minut dobře a vedli jsme díky tomu 2:0 a přestože jsme pak trochu přestali hrát, dotáhli jsme ho do vítězného konce. Zápas s Blanskem byl úplně jiný. Soupeř na nás vletěl a musím říct, že byl lepší. Podržel nás Honza Zádrapa chycením penalty v prvním poločase, tam se nejspíš lámal zápas. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe a řekl bych, že jsme měli více ze hry, což vyústilo v branky. Výsledek 3:0 je pro Blansko krutý
Jak zvládáte našlapaný program?
Popravdě nic moc. Při zápase se Znojmem si Štěpán Přikryl zlomil lýtkovou kost, což nás mrzí, protože hrál výborně. Přidali se i další zranění hráči, kteří to snad nebudou mít na delší dobu. Na druhou stranu se opět ukázala platnost širokého kádru, který máme kvalitní.
Těšíte se na MOL Cup a zápas se Zbrojovkou?
Tohle téma zatím vůbec neřešíme. Máme před sebou dva náročné venkovní zápasy ve Vítkovicích a s béčkem Slovácka, to je teď priorita číslo jedna, přestože už jsem v kabině zaslechl i slovíčko double.
Jaký je Tvůj oblíbený a neoblíbený soupeř v MSFL?
Neoblíbený soupeř je Blansko, herně se nám na ně nedaří. Oblíbený soupeř dlouhodobě bylo béčko Sigmy Olomouc, aktuálně je to pro mě asi Velké Meziříčí, vzhledem k tomu, že pocházím z Třebíče.
Co říkáš na los skupiny LM pro Plzeň a myslíš, že urve nějaký bodík?
Los je skvělý, dojedou světové velkokluby a Plzeň si to za tu cestu rozhodně zaslouží. Plzeň doma získá bod s Interem i Barcelonou.
Jaký je Tvůj oblíbený klub a hráč?
Od malička fandím FC Chelsea a můj idol je i díky tomu Frank Lampard. Z aktivně hrajících fotbalistů je to Tomáš Selinger.
Kdo je největší bordelář a srandista v kabině?
Největší bordelář je hrdina zápasu s Blanskem Honza Zádrapa. Srandistů je v kabině velký přetlak v čele s Michaelem Kršákem.
A co závěrem? :)
Závěrem bych chtěl poděkovat za Vaši tvorbu, oživení amatérských soutěží a také za možnost naplnit týmovou kasu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.