Byl to velmi kontroverzní moment. Podle mě se penalta opakovat neměla, říká hráč 2. kola Frána o diskutabilní situaci v Toužimi

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, gratuluji k výhře ocenění hráče kola a rovnou se tě zeptám na zápas s Toužimí. Do zápasu vstoupili lépe domácí, ale vy jste třemi rychlými brankami dokázali stav zápasu otočit. Nakonec jste však pouze remizovali. Kde se zápas zlomil a v čem byla Toužim lepší než jste čekali?
Ahoj, děkuji všem za hlasy. Myslím si, že zápas v Toužimi jsme si prohráli jen my. Dělali jsme zbytečné chyby a stálo nás to cenné body. Toužim byla taková neznámá před tímto kolem, takže jsme ani nevěděli co vlastně čekat.
Na samotném závěru došlo ke kontroverznímu momentu, a to když sudí Hoch nechal opakovat neproměněnou penaltu, kterou napodruhé Hotěk proměnil, a vystřelil tak Toužimi bod. Jak jsi tuto situaci viděl ty?
Byl to velmi kontroverzní moment. Podle mě se penalta opakovat neměla, i z toho co jsme viděli na záznamu. Bohužel to vypadá hrozně, takhle v nastavení v 90. minutě dostat vyrovnávací gól, ale zápas nerozhodl tenhle moment. Byly to naše chyby a neproměněné šance.
Teď tu mám pár rychlých otázek. Ronaldo nebo Messi?
Za mě jsou oba naprostá topka ve fotbale, ale asi mám více rád Messiho.
Sparta nebo Slavia?
Sparta, to je jasný.
Penalta nebo trestňák?
Penalta.
Gól nebo asistence?
Gól.
Kdyby sis mohl vybrat libovolného hráče, se kterým by sis chtěl zahrát v jednom týmu, kdo by to byl?
Řekl bych svého bráchu nebo tátu, ale s oběma jsem hrál (s bráchou hraju furt), ale kdybych měl říct někoho z profi fotbalu, tak asi Kevin De Bruyne.
Příští zápas na vašem hřišti přivítáte Nové Sedlo. Jaký tipuješ vývoj a výsledek zápasu?
Doufám, že Nové Sedlo porazíme. Připravujeme se na ně zodpovědně, takže věřím ve výhru.
Děkuji moc za rozhovor a přeji ať se daří i nadále.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.