Takový zápas musíme dohrát na praporcích, ví Semrád z Koutů

Michal Semrád z Koutů hodnotí duel v Budišově. Dozvíte se i to, jaký je rozdíl mezi touto a minulou sezónou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Příspěvek mě určitě čeká, uvidíme jestli přijde pokladník s nějakou konkrétní sumou nebo to nechá na tekutou formu.
Sledoval jsi hlasování? Kdo tě podpořil v tom, že jsi vyhrál?
Hlasování jsem nesledoval, já jsem ani nevěděl, že jsem v sestavě kola. Dozvěděl jsem se to až v momentě, kdy mě napsal náš gólman Vojta, že mě asi budeš kontaktovat, takže to pro mě bylo velké překvapení. O hlasy se určitě zasloužila kabina.
O víkendu jste remizovali na hřišti Budišova. Jak bys zápas popsal?
Myslím, že jsme do zápasu vstoupili vcelku aktivně, bohužel jsme naši úvodní převahu nedokázali zužitkovat v gól a naopak jsem po naší chybě darovali hodně laciný gól soupeři. Do poločasu se nám podařilo dostat do vedení. Druhý poločas se hra trochu přiostřila. Fotbal byl celkem bojovný a vyrovnaný. Za stavu 2:4 jsme si už mysleli, že je hotovo. Bohužel se nám zranil stoper Marek Dočekal, soupeř nás dostal pod velký tlak a vedení jsme neudrželi.
Šlo zabránit nějaké z branek, které vám v závěru vstřelil ostrostřelec Blatný?
Za stavu 2:4 v 85. minutě bychom měli zápas dohrát na rohových praporcích soupeře. Bohužel toto úplně nezvládáme, necháme se zatlačit a pak se to hrozně těžko brání, když se na vás valí akce za akcí. Velice podobně to probíhalo i v jarním zápase v Moravci, kde jsme taky ztratili jasně vyhraný zápas.
Vstřelil jsi dvě branky. Můžeš nám je popsat?
Při té první mě našel dobrou přihrávkou do ulice Kuba Havelka a ve vápně se mi to podařilo hodit přes nohu gólmana na vzdálenějsí tyč. Druhá byla přímák z vápna, kde jsme dobře prodloužili zeď tak, že toho gólman asi moc neviděl a trefil jsem to o zadní tyč do brány.
V dalším kole hostíte Šebkovice. Co od zápasu čekáš?
S Šebkovicemi vedeme celkem vyhrocené zápasy snad už do žáku. Vždycky to mělo velký náboj jak na hřišti, na lavičce tak v hledišti. Troufnu si říct, že většinou s lepším koncem pro nás, ale zrovna poslední zápas s nimi na jaře nás dokázali porazit na našem hřišti, takže o to větší bude v neděli motivace jim to vrátit.
Vstup do sezóny se vám povedl a necháváte zapomenout na loňsko zpackanou sezónu…
Přesně tak. Jak celá loňská sezóna, tak i příprava na tu letošní byla hodně špatná a doufám, že letos budeme v mnohem větší pohodě.
Co se oproti minulé sezóně změnilo?
Připadalo mi, že v minulé sezóně jsme do každého zápasu nastupovali, jak kdyby se nám nechtělo hrát a každý už chtěl, ať zápas skončí a „nějak“ to dopadne. Letos z nás mám úplně jiný dojem. V zápasech je vidět, že si mnohem víc věříme a že nastupujeme s jasným cílem, že chceme vyhrát a ne si jít jen tak zakopat.
Jaký je tvůj oblíbený tým?
V mládí to byla jednoznačně Sparta. Dneska už fotbal v TV téměř vůbec nesleduju, takže ani pořádně nevím, kdo tam hraje, ale v srdci to určitě pořád zůstává. V mládí to byla jednoznačně Sparta. Dneska už fotbal v TV téměř vůbec nesleduju, takže ani pořádně nevím, kdo tam hraje, ale v srdci to určitě pořád zůstává.
Kdy nebo jak jsi začal s fotbalem, kdo tě k němu přivedl?
Bylo to tady v Koutech v mých asi 10 letech. Přivedl mě k němu kamarád Mirek Pařízek, který už dnes bohužel není mezi námi...
Čím je pro tebe vlastně fotbal?
Určitě velký kus života, kde trávíš spoustu času s kámošema a zažíváš super okamžiky třeba po vyhraných zápasech, postupových sezónách, dokopných... „Stázko pusť Pružinu!...”
Co říkáš na portál fotbalunas.cz?
Popravdě ho moc nesleduji, ale vím, že se o tom v kabině mluví a je dobré, že i fotbal na této nižší úrovni má články, tipovačku, statistiky…
VÝBĚR MICHALA SEMRÁDA:
Největší kliďas týmu:
Filip Coufal
Největší srdcař týmu:
Jednoznačně naše hrající legenda – Míra Růžička
Největší bavič týmu:
V poslední době nás docela baví Mates Vrzal (smích)
Nejrychlejší hráč týmu:
No zase asi Filip Coufal
Hráč s nejtvrdší střelou v týmu:
Marek Dočekal
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.