Pospíchal: Očekávám, že budeme vítězit a předvádět koukatelný fotbal

Rezerva hradecké Třebše je nováčkem 1. A třídy. Dá se však očekávat, že nebude mít s přechodem do vyšší soutěže výraznější starosti. Ostatně to dokázala první odehraná kola. Ve druhém dějství tým doma zdolal Broumov 4:1 a jedním z největších hrdinů zápasu se stal obránce Josef Pospíchal, jenž se dle hlasování fanoušků také stál Hráčem kola.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Třebši vyšla první dvě kola poměrně dobře.
Po zápase s Miletínem jsme si spravili chuť a proti Broumovu vyhráli. Jedná se zatím pouze o dva zápasy, ale za čtyři body po dvou zápasech bychom měli být spokojeni (ve třetím kole Třebeš podlehla Kunčicím 2:1 - pozn. autora).
Utkání s Broumovem ti vyšlo skvěle. Jak jsi zápas viděl?
Od prvních minut jsem viděl, že jsme na hřišti běhavějším a fotbalovějším týmem a bylo jen na nás, abychom to gólově zužitkovali. To se nám v první půlce povedlo, kdy jsme vedli 3:0. Druhý poločas už byl méně povedený, ale výhra 4:1 je super.
Jako obránce ses zapsal mezi střelce. Jak branka padla?
Rozhodl jsem se napadat obránce Broumova a povedlo se, získal jsem míč pár metrů od brankáře a z bezprostřední blízkosti skóroval.
Jsi spíše sváteční střelec. Máš pak o to větší radost z gólu?
Určitě ano, jsem svátečním střelcem, jelikož hraji z větší části zápasů stopera a často se ani za celý zápas ke střele na bránu nedostanu. Za každý gól týmu jsem rád, ale když jednou za rok vstřelím branku, je to o to větší radost.
Jak by ses jako obránce popsal? Co je pro tebe typické?
V krátkosti bych se popsal jako rychlejší obránce, který si občas vyveze míč dopředu (směje se).
Jaké má Třebeš ambice v sezoně?
Ambice jsou v týmu A i B stejné, a to dosáhnout co nejvyššího umístění. Vše se ale odvíjí zápas od zápasu, proto cílem obou celků je vyhrát následující zápas.
Třebeš hraje obě nejvyšší krajské soutěže. Zvládne to klub v poklidu?
Nevidím důvod, proč ne. Oba celky máme kvalitní. V týmu béčka jsou hráči, kteří by mohli nastoupit za A tým. Do nové sezony navíc přišli kluci z dorostu, kteří doplní kádr a mohou naší hře dát něco nového.
Co čekáš od letošní sezony a jaké máš ty osobně cíle?
Od letošní sezóny očekávám, že tým bude vítězit a bude předvádět koukatelný fotbal. Moji ambicí je hrát a zlepšovat se každým zápasem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.