Petr Šmída = HRÁČ 2. KOLA MSFL: "Při penaltě jsem čekal do poslední chvíle, ale podle toho jak kroutil placírku, tak to bylo celkem čitelné" :)

Ve druhém kole MSFL jste zvolili zaslouženě hráčem kole brankáře Petra Šmídu, hráče Nového Města na Moravě. V rozhovoru se nám Petr vyjádřil nejen k chycené penaltě, díky které jeho Vrchovina brala doma bod s SK Hranice za remízu 0:0, ale také o novinkách z kabiny.

Petře, díky za fajn rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, nejprve gratulace a prosím Tě o zpětné zhodnocení remízového duelu s SK Hranice, který skončil 0:0.
Měli jsme určitě dobrý vstup do utkání, soupeře jsme zatlačili, měli i šance, rohy, ale jejich brankář nám vše sbíral. Našeho tlaku jsme bohužel nevyužili a od 20-30 minuty se zápas vyrovnal. Druhá půle už byla spíše v režii soupeře, zalezli jsme a spoléhali na brejky. Druhý poločas nebyl z naší strany povedený, Hranice byly kvalitním soupeřem a bod nakonec k okolnostem bereme.
Jak hodnotíš Tvůj výkon? Týmu si pomohl hlavně chycenou penaltou..
V utkání jsem se cítil dobře. Navíc po chycené penaltě jsem byl sebevědomější a mnohdy jsem začal i zbytečně kličkovat. :) No k té střele - čekal jsem až do poslední chvíle a podle toho náběhu, vykroucené placírky jsem tušil, že to půjde doleva, navíc to nebylo extra dobře kopnuté. Jsem rád, že jsem týmu pomohl.
Jaká je po úvodních dvou remízách a po předsezónní změně trenéra atmosféra?
Nejprve k těm dvěma bodům z domácích zápasů. Chtěli jsme minimálně čtyři a k vítězství jsme měli blíže spíše v tom prvním zápase s béčkem Slovácka (1:1). Teď musíme zabrat venku. Jinak atmosféra je parádní, přátelská, s trenéry se známe dlouho i s kluky v kabině. Navíc Lukáš Michal s námi ještě minulou sezónu hrál a byl kapitánem. Umí taky pěkně zařvat. :)
Jak hodnotíš krátkou přípravu na sezónu? Byla jiná oproti té minulé?
Byla určitě více běhavá, náročnější, ale na druhou stranu jsme odehráli jen dva přípravné zápasy. Celkově si myslím, že i tak byla velmi kvalitní.
Jaké máte novinky v kabině?
Tak pokladníkem jsem zůstal já, trochu jsme navýšili pokuty, abychom si mohli i pořídit nějaké vybavení a věci do kabiny. Jinak jsme si pořídili nový kávovar do kabiny. :)
Jak hodnotíš nové týmy, které postoupili do MSFL a kde se v tabulce chcete pohybovat?
Začnu Hranicemi, máme s nimi aktuálně zkušenost, byly kvalitním soupeřem a dle mého se budou pohybovat okolo středu tabulky. Hodonín vypadá velmi dobře a může se rvát o první čtyřku. S Frýdlantem a Vítkovicemi nemám žádnou zkušenost, nechám se překvapit. A naše cíle? Rádi bychom se pohybovali v klidném středu tabulky.
Jak vidíš zítřejší zápas Vrchoviny ve Frýdku-Místku?
I když ve Frýdku poslední dobou prohráváme většinou o gól, tak v zápasech nevypadáme herně vůbec špatně. Určitě budeme vycházet z dobré defenzívy a věřím, že se nám nějaký brejk podaří úspěšně zakončit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.