Soupeř nebyl vůbec špatný, říká Dominik Rous

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Dominik Rous z Měřína B, který přispěl dvěma góly k výhře svého týmu nad Rudolcem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dominiku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj, díky. Zápas za mě dobrej, na začátku jsme byli trochu pasivní než jsme se rozkoukali, ale pak to šlo. Soupeř nebyl vůbec špatný, takže rozhodně náročný zápas. My i Rudolec jsme hráli bez nějakých zákeřností a všichni jsme si to snad užili.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Určitě to mohlo být lepší, ale jsem spokojenej, že padly 2 góly. Jeden hodně šťastně po odrazu a druhej jsem do toho nějak před vápnem flákl a padlo to tam (smích). Lehká pachuť přišla někdy kolem 70. minuty, kdy jsem se zranil a musel střídat, ale nejde nic. Samochvála smrdí, takže tím bych to ukončil
Nyní vás čeká zápas s Velkou Losenicí . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Určitě doufám ve 3 body, sice nebudu hrát, ale klukům budu na dálku fandit z dovolený.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Tak nějak celá rodina, taťka byl fotbalista, děda taky, takže to nějak vyplynulo, že já budu taky. Začínal jsem ve Velkém Meziříčí, kde jsem ve 14 letech skončil a pak jsem obnovil kariéru ve 20 v novém týmu FC Oslavice, teď jsem v Měříně, ale uvidíme co se bude dít dál.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Určitě Jirka Zelinka, obdivuju jeho lehkost a přehled na hřišti, mít jeho pravou nohu, jsem hráčem kola každý týden (smích). Taky za zmíňku stojí jeho příkladná disciplína, kdy téměř bez spánku a značně společensky oslaben si dokáže namazat na chleba soupeřovi útočníky.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Já to zas tak moc neřeším, mám rád Manchester City, ale že bych jim nějak přehnaně fandil, to ne. Samozřejmě Oslavice a teď Měřín, to jsou moji oblíbenci.
Jaké máš koníčky?
Mám toho hodně, někdy až moc, když se to sejde blbě. V Brně hraju florbal za Shooters Beta, doma fotbal za Měřín, v zimě hokej v městské lize. Do toho sem tam zajdu na badminton s chlapama.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Mám rád horory a akční filmy, ale moje přítelkyně má ráda romantické komedie, takže dá rozum, že vyhledávám romantické komedie (smích).
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Pivko po zápase, to je pohádka a v jídle jsem věrný asijské kuchyni.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.