Hráč 1. kola MSFL = Tomáš Selinger: "Můj výkon asi nejlépe zhodnotil náš trenér, když ke mně po zápase “pochvalně“ pronesl: „ Slepý kuře našlo zrno“ :)

Hráč FC Slovanu Rosice, který v prvním kole soutěže zařídil výhru svéhu týmu na půdě juniorky Baníku, a to z poslední akce v 96. minutě zápasu, se stal prvním podzimním HRÁČEM KOLA - GRATULUJEME a díky za rozhovor! :)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tome, jak hodnotíš zpětně vítězství v Ostravě?
Velice cenné vítězství u jednoho z favoritů soutěže. Kluci to odehráli velmi dobře a i přes územní převahu Baníku ve druhé půlce, to bylo na šance vyrovnané. No a v závěru mě tam vypustili a začala Selishow.
Jak hodnotíš Tvůj výkon a komentář ke vstřelené brance?
Můj výkon asi nejlépe zhodnotil náš trenér když ke mně po zápase “pochvalně“ pronesl: „ slepý kuře našlo zrno“. A gól, to byla obrovská euforie, jak kdybychom vyhráli olympijské hry. Nepamatuji se, kdy naposledy jsme rozhodli zápas takhle v posledních minutách. Proto ten fotbal hraješ.
Změnilo se něco s příchodem nového trenéra před novou sezónou?
Tréninková náročnost je na podobné úrovni, více ale děláme herní věci. V zápasech se budeme chtít prezentovat aktivnějším stylem.
Chcete s Rosicemi opět minimálně zopakovat umístění v první pětce?
Páté místo z loňska byl velký úspěch, ale myslím, že pro letošek nemůžeme mít nižší cíle.
Jaký je Tvůj oblíbený/neoblíbený soupeř v MSFL?
Asi to bude ten Baník. Z toho obrovského kvanta deseti gólů, co jsem dosud v MSFL dal, padli tři do sítě Baníku. Možná proto mi v kabině neřekne nikdo jinak než Baníkobijec. Naopak s Blanskem se nám dlouhodobě moc nedaří.
Postoupí Plzeň do LM?
Ano a v ní neudělají ostudu a skončí 3. ve skupině.
Jaký je Tvůj oblíbený klub a hráč?
Dříve to byl Arsenal, ale to ze mě udělalo naprosto zlomeného člověka, takže to ochablo, ale už je zase po očku sleduju. Z hráčů to byli a jsou Zidane, Rosický a Messi.
Co očekáváš od víkendového zápasu s Frýdlantem nad Ostravicí?
Těžký zápas se soupeřem, který je sice nováček, ale má ve svém středu velice zkušené a kvalitní hráče. Věřím v naši výhru, ale musíme tomu jít naproti sebevědomým výkonem.
Podělíš se s námi o nějaké novinky v kabině? Účesy, móda, narození potomka, pokladník..? :)
Nic takového extra převratného mě nenapadá. Někteří si našli přítelkyně a tráví s námi méně času, někteří se s přítelkyněmi rozešli a jsou v rozpuku. O víkendu máme zápisné, tak asi zase shodíme masky, dáme nějaké oběti fotbalovým bohům, projevíme si lásku a možná to odnese pár triček, tak snad nás to do sezóny pěkně nakopne.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.