ROZHOVOR S HRÁČEM ROKU - Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v Roční. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Radim Bence hrající za tým SK Huhtamaki Okříšky. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k vítězství! Jaký jste měl pocit, když jste zjistil, že jste vyhrál hráče roku?
Děkuji mnohokrát. Abych pravdu řekl, trošku jsem byl překvapený, protože jsme hlasování v klubu moc neřešili, ale o to více mě to potěšilo, že jsem tuto anketu vyhrál.
Je to pro Vás nějaká motivace do letošní sezóny?
Samozřejmě úsilí se zlepšovat tam furt je, ale na druhou stranu, tato výhra v anketě na to nemá nějaký větší vliv, prostě půjdu do každého zápasu na 100% jako doteď.
Kdo myslíte, že nejvíce hlasoval? Hlasoval jste také?
Popravdě vůbec nemám tušení, já osobně jsem hlasoval tak 3-4x za celou dobu, nějak jsem to neřešil, a jak jsem říkal, tak ani v kabině se to nijak neřešilo, takže vážně nevím, kdo všechno mohl posílat hlasy, ale každopádně všem děkuji!
Bude Vás to něco stát v kabině?
V pokutách to vypsané není, nikdo z nás asi nečekal, že by jsme mohli někdo vyhrát, ale asi nějaký soudek mně to stát bude :D.
Co na to říkala rodina?
Rodiče z toho měli radost, jsou velcí fanoušci fotbalu a od mala mě v tom podporují, tak samozřejmě spokojenost tam byla.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.