Martin Havelka před záchranářským duelem: "Věřím, že do Hořic odvezeme hodně důležité body."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 28. kole krajského přeboru a vítězem ankety se stal mladý záložník Hořic Martin Havelka. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním utkání jste doma porazili Dobrušku. Jak by jsi zápas zhodnotil? 
Zápas byl velice vyrovnaný a hodně bojovný. Nám pomohl docela rychlý gól, jen byla škoda že jsme do poločasu nepřidali ještě nějaký další. Měli jsme spoustu šancí, ale bohužel jsme žádnou neproměnili. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, měli jsme zase spoustu šancí, ale žádnou jsme nevyužili, až v 65. minutě nás Kedy (Adam Kedroń) poslal do dvoubrankového vedení a tím jsme naši hru uklidnili a už dohráli.
O víkendu jsi vstřelil povedenou branku. Mohl bys nám ji popsat? 
Domino (Dominik Palm) mi poslal krásný pas za obranu, takže jsem běžel sám na gólmana. Viděl jsem, že gólman proti mně vyběhl z branky, tak jsem ho zkusil přehodit a naštěstí se mi to povedlo.
Vyhráli jste a vsítil jsi branku, tak jsi se svým výkonem spokojený? 
Za gól jsem byl strašně rád, ale s výkonem jsem moc spokojen nebyl, vždycky je co zlepšovat. Hlavní bylo, že jsme zápas zvládli a připsali si tři body.
Stal ses hráčem kola, tak co na to říkáš? 
Pro mě bylo velké překvapení, že jsem se vůbec do sestavy kola dostal. A to že jsem nakonec vyhrál hráče kola, tak na tom mají zásluhu hlavně moji spoluhráči. Potěšilo mě to.
V dalším kole jedete do Vysoké, která je jen tři body za vámi. Jaký zápas očekáváš?
Čekám nesmírně těžké utkání. Bude to pro nás jeden z nejdůležitějších zápasů sezóny, takže se na tenhle zápas musíme pořádně připravit a naladit. Věřím, že navážeme na naši sérii výher a do Hořic odvezeme hodně důležité body.
Do konce sezóny zbývají dvě kola. Jak zatím hodnotíš vaše výkony? 
Na podzim se nám herně ani výsledkově moc nedařilo. Přes zimu se do Hořic přivedly posily a myslím si, že si to parádně sedlo a na jaře se nám zatím docela daří až na některé zápasy.
V Hořicích je krásný areál a na zápasy chodí spousty diváků. Jak se ti hraje na domácí půdě a je to pro vás výhoda hrát doma? 
Na domácím hřišti se mi hraje dobře, i když jsem před domácími zápasy mnohem více nervózní, když tam vidím tolik lidí, ale nervozita hned po odpískaní začátku zápasu ze mě spadne. Doma jsme získali většinu našich bodů, takže hrát na domácím trávníku je pro nás určitě velkou výhodou
Nastupuješ na kraji zálohy. Je to tvá oblíbená pozice na hřišti a hrál jsi někdy i na jiném postu? 
V dorostu jsem hrával útočníka a nebo střed zálohy, ale na kraji zálohy to mám nejraději. Mně spíše sedí když dostanu balón do běhu než abych rozdával balóny.
Jsi mladý hráč, který toho má ještě spoustu před sebou. Máš nějaké fotbalové ambice nebo sny?
Popravdě žádné fotbalové ambice nemám, jen aby mi drželo zdraví a mohl jsem dále oblékat hořický dres.
Profil hráče: Martin Havelka
Kariéra:
TJ Jiskra Hořice
Pozice:
Záložník
Číslo dresu:
5

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.