Jaroš: Máme to, co jsme chtěli. V přeboru budeme chtít uspět

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 27. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Již podruhé v jarní části dostal nejvíce hlasů záložník Solnice Jaroslav Jaroš. Autor jediného a vlastně postupového gólu v posledním odehraném utkání s Českou Skalicí. Vyzpovídali jsme ho v rozhovoru... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké byly oslavy postupu?
Oslavy teprve nastanou. A jak jsem četl v nedávném rozhovoru našeho bubeníka Luboše Pavlíčka, oslavy se klidně mohou protáhnout na celý víkend (směje se).
Jde o historickou sezonu Solnice. Jak ji už teď hodnotíš?
Hodnocení celé sezony musí být kladné, máme to, co jsme chtěli, a to postup.
Postup jste stvrdili remízou s Českou Skalicí. Jak těžký to byl zápas? Měli jste v hlavách, že potřebujete bod?
Bod byl minimálním cílem v tomto zápase. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Celý zápas si myslím, že jsme to byli my, kdo měl navrch, možná lepší řešení ve finální fázi by nám přineslo nějaký ten gól navíc. Skalice má velmi dobře poskládaný tým. Určitě v následující sezoně bude hrát o postup.
Mrzelo vás po utkání, že jste nevyhráli?
Vyrovnávací gól v posledních minutách vždycky zamrzí, o to možná víc, že byl z penalty. Škoda penaltového rozstřelu, co nám úplně tak nevyšel. I já sám jsem jednu nedal. Možná kdyby diváci vyhráli v tombole možnost kopat penaltu, dají víc gólů jak my (směje se).
Ty sám jsi dal jediný gól svého týmu. Jak se zrodil?
Gól padl po centru z levé strany, kdy Honza Vodička levačkou centroval. Přetažený míč obránce špatně odhadl a podskočil. Na mě zbylo už jen netrefit z první Šťásu v brance.
Stal ses už podruhé na jaře hráčem kola. Čím si to vysvětluješ?
Přesně vím, odkud vítr vane. Manželka s kamarádkami a rodinou jsou ti, co asi poslali nejvíce hlasů, takže jestli to takhle půjde dál, budeme muset doma rozbít prasátko, ať je z čeho platit pokuty v kabině (směje se).
S jakým odhodláním pohlížíte na krajský přebor?
Budeme chtít uspět v nové sezóně jak výsledkově, tak herně, ale nejdříve zakončit sezonu v 1. A třídě ve stylu, a to bez prohry a s více jak sto vstřelenými góly. Potom se můžeme připravovat na následující sezónu. Pro Solnici ve vytouženém krajském přeboru.
Co od vyšší soutěže čekáš?
Určitě kvalitnější soupeře a dost možná i lepší hrací plochu, než co jsme zažili teď na jaře nebo v podzimní části soutěže.
Co zbytek jara? Najdete potřebnou motivaci dál vyhrávat?
Motivace vyhrát každý zápas by nám neměla chybět. Máme před sebou poslední tři kola a samozřejmě všechny budeme chtít vyhrát.
Jak tipuješ víkendový zápas v Bělohradě?
O víkendu nás opět nečeká nic lehkého. Zajíždíme do Lázní Bělohrad, kde se venkovním mužstvům nehraje dobře. Věřím však, že si všechny tři body odvezeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.