Jiří Kopecký: Naším cílem je skončit do třetího místa

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal již podruhé nejlepší střelec soutěže Jiří Kopecký, který se blýskl v zápase proti Přelovicím hattrickem, kdy zápas skončil 6:0. Rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola, již podruhé, co na to říkáte, že jste byl zvolen právě vy.
Děkuji, potěšilo mě to, je to zásluha celého týmu, že se mi teď takhle střelecky daří.
Kdo se zasloužil, že jste právě vyhrál vy?
Nejspíš asi někdo z rodiny a už i kluci v kabině znají stránky, tak třeba taky nějaký hlas poslali.
Jak hodnotíte výkon vašeho týmu v utkání proti Kameničkám, kdy na uvítanou jste dostali gól hned ve 2. minutě?
Ten gól nás dost zaskočil, řekl bych, že jsme to i trošku podcenili a když jsme ještě do toho zahodili spoustu vyložených šancí, tak to v prvním poločase nebylo vůbec jednoduché. V poločase jsme si řekli, že musíme zabrat, že se soupeř sám neporazí a bylo to výrazně lepší. Jsme rádi, že jsme odvezli tři body a zůstali na třetím místě.
Jaká byla oslava vítězství, o kterou jste se zasloužil dalším hattrickem?
Zašli jsme společně na pivko, ale nic velkého, hrálo se v neděli, takže ráno se šlo do práce (smích), ale samozřejmě hattrick vždy potěší, oslavu si užijeme po sezóně.
V dalším utkání hrajete proti Nasavrkům. Jak vidíte šance na bodový zisk?
Další utkání máme Nasavrky doma. Doma se nám teď daří, takže doufáme, že na to navážeme a tři body zůstanou ve Stolanech.
Máte s týmem vytyčené cíle pro tuto sezónu?
Cílem je skončit do třetího místa, ještě je tam ve hře i druhé, ale to by musel Prosetín někde zaváhat a my vše zvládnout, ale myslím si, že když budeme třetí, tak bude spokojenost.
Jak byste popsal svého trenéra?
Trenéra máme dobrého, kolikrát to nemá jednoduché, protože nás není mnoho, ale tak nějak to vždy dá dohromady a vytáhne na pomoc třeba kluky z béčka, takže dobrý.
I když je toto fotbalový web, tak se přesto musím zeptat, sledujete probíhající hokejové mistrovství, popř. jste fanda hokeje, obzvláště nároďáku?
Ano jsem, sleduji náš každý zápas, když je to možné. Třeba i v práci si to pustím na telefonu a jinak kouknu i na jiné zápasy.
Jaké budou vaše plány na léto?
Největší plán je svatba, která bude v srpnu. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.