Každý fotbalový víkend s klukama z týmu je zážitek, říká hráč kola Jakub Šachl

Přinášíme vám rozhovor s hráčem kola Jakubem Šachlem z SK Lišov.

 

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. Zvítězil jste s jasnou převahou. Překvapilo vás to?
Určitě ano. Je fakt, že v zápase se mi dařilo, ale nečekal jsem, že se dostanu do sestavy kola nebo ji dokonce vyhraji.
Porazili jste Veselí 3:1 a první gól jste vstřelil právě vy. Jak hodnotíte tento zápas z vašeho pohledu?
Jak jsem již zmínil, zápas se mi velmi povedl a byl to jeden z mých nejlepších zápasů v sezóně. Nicméně jako tým jsme si už vedli lépe a odehráli jsme lepší utkání než bylo tohle, ale určitě to z naší strany nebylo úplně špatné. Důležité je, že jsme zápas zvládli a vyhráli. A k tomu mému gólu… kluci na středu hřiště odvedli skvělou práci, když vyhráli několik soubojů a já pak dostal míč přesně do nohy a dal z toho gól, takže jsem to neměl zas tak těžké.
Jaká je vaše dosavadní fotbalová kariéra?
Fotbalově jsem vyrůstal v Lišově, jen dorost jsem odehrál v Hrdějovicích. Pak jsem se vrátil zpět do Lišova, kde je fajn parta a moc se mi tu líbí, tak doufám, že nám to ještě dlouho vydrží.
Máte nějaký oblíbený fotbalový klub nebo hráče?
Oblíbený klub je Bayern Mnichov a nejoblíbenějším hráčem je Robert Lewandowski.
Jste stejně jako váš bratr flexibilní v pozicích na hřišti?
Určitě ne. Mates je dobrej v útočení i v bránění, jde mu obojí stejně dobře, ale já mám s bráněním občas problém. Na rozdíl od něj jsem už ale vyzkoušel i chytání a několik let jsem byl v brance (smích).
Máte nějaký nezapomenutelný fotbalový zážitek?
Každý fotbalový víkend s klukama z týmu je zážitek… ale kdybych měl vybrat ten největší, tak je to asi návštěva Bayernu Mnichov.
V podzimním rozhovoru s vaším bratrem jsem se ptala, co je pravdy na tom, že jste "králové večírků". Co nám k tomu řeknete vy? To že máte stále kvalitního rapera vím z minulého rozhovoru s Alešem, který mimo jiné zmínil, že se ve vašem týmu začíná objevovat zpěváků víc. Patříte snad také mezi ně?
(smích) Asi bych nás úplně nenazýval "králové večírků", ale je fakt, že se bavíme rádi a často. Téměř po každém zápase jdeme s týmem posedět do hospody, kterou máme hned na hřišti, ale v pozdějších hodinách se z ní stane spíš takový Discoland, takže to vždycky stojí za to (smích). A samozřejmě si k ránu někteří i zazpívají a já nezůstávám pozadu (smích).
Stal se vám nějaký trapas nebo vtipný moment na hřišti?
Mě osobně asi úplně ne, ale rád vzpomínám na svého spoluhráče z Hrdějovic, který střídal, odehrál pár minut a musel znovu vystřídat, protože potřeboval na záchod (smích).
Máte kromě fotbalu i jiné záliby a koníčky?
Co se týče sportu tak nemám, dříve jsem hrával florbal, ale kvůli času jsem přestal. Mimo sport mě vždy bavili počítačové hry, ale na ty už čas taky nemám, takže v současné době jen fotbal.
Chtěl byste něco vzkázat těm, kteří pro vás hlasovali?
Chtěl bych všem moc poděkovat, hlavně pak spoluhráčům a kamarádovi Karlovi Hejnému.
Děkuji moc za rozhovor a přeji, ať se vám daří jak ve fotbale, tak i v osobním životě.
Také děkuji, ať se daří i vám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.