Lukáš Haas - Do zápasu jsem šel po dvou trénincích

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den gratuluji k výhře o hráče kola. Nominaci jste získal za zápas proti Kylešovicím. Jak jste byl spokojený se svým výkonem.
Dobrý den, děkuji. Sám se nerad hodnotím, to je spíše na trenérovi, ale myslím si, že to mohlo být lepší.
Zápas jste vyhráli o tři branky. Jak jste je viděl z pozice stopera?
Tak první branka se Dankovi Solnému povedla pěkně ze standardní situace, u té druhé se Víťa Chovanec asi trochu ukopl (smích), nebo ji brankář spíše trochu podcenil, a tu třetí jsem už neviděl.
Zápas to byl poměrně vyrovnaný, co rozhodlo o vaší výhře?
Neřekl bych, že byl vyrovnaný, domácí nehráli špatně, ale myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, skoro do ničeho jsme domácí nepustili, krom takového našeho menšího výpadku na začátku druhého poločasu, kdy nás domácí trochu zatlačili po standardních situacich.
Vy sám jste nazul kopačky asi po tři čtvrtě roku. Jaký to byl pocit a jak se vám hrálo?
No moc dobře se mně nehrálo, ale spíše to zapříčinilo to počasí, celý zápas pršelo a balón na té umělé trávě měl špatný odskok.
Jak jste se během této dlouhé přestávky udržoval ve formě?
No právě že vůbec, já byl rozhodnutý, že skončím, a pak jsem potkal Krtka a ten je schopný vás ukecat i na cestě (smích), tak že do zápasu jsem šel po dvou trénincích.
Komárovu se moc vstup do jara nepovedl. Jak moc byla výhra důležitá a jaké jsou ambice týmu pro jaro?
Tak byla hodně důležitá, dole je ta tabulka hodně vyrovnaná, a je třeba sbírat body, a vyhrávat. Nevím, jaké jsou ambice, jsem tady krátce, ale každopádně musíme vyhrávat a vyhnout se sestupu.
Popište našim čtenářům vaší kariéru.
Začínal jsem ve Slavii Opava, po té jsem šel do můžu do Litultovic, a pak zase zpět do Slavie Opava, bylo to spíše takové pendlování mezi těmito kluby. Ještě jsem si zahrál půl roku ve Zlatnících. Všude to mělo něco pozitivního i negativního.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.