Mnichovohradišťský zadák Daniel Pokorný se útočníků nebojí, ale před přítelkyní má obavy.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak bys popsal zápas s Jesenicí, rodila se snadno tato výhra?
Rozhodně to nebyl jednoduchý zápas. I přes to, že jsme herně dominovali, dlouho jsme nebyli schopni vstřelit gól, a proto jsme si nemohli být jisti výhrou až do samého závěru. Naštěstí jsme byli trpěliví a nezačali jančit a dokázali jsme vstřelit dva góly. Nicméně bych ocenil soupeře, který se prezentoval pro mě sympatickým výkonem. Nenakopávali dlouhé balóny, jak je tomu ve většině případů u týmů, kterým se tak výsledkově nedaří, ale chtěli hrát po zemi a rozehrávat zezadu.
Můžeš nám přiblížit tvojí fotbalovou kariéru, kdo tě přivedl k fotbalu, kde jsi začínal?
K fotbalu mě přivedla mamka. Začal jsem v týmu Ranka Nová Ves, kde jsem blízko bydlel. Poté jsem si to na chvíli zkusil v FK MB a nakonec jsem přestoupil právě do MSK, kde jsem téměř celou svou fotbalovou kariéru.
Vstup do jarní části se Vám povedl, jaké jsou vaše cíle po zbytek sezóny? Bavíte se v kabině o postupu do KP?
O postupu do KP se v kabině nebavíme. Snažíme se soustředit jen na sebe a nekoukat se na ostatní. Jdeme zápas od zápasu, chceme předvádět hezký fotbal, kterým se budeme bavit a který bude bavit fanoušky a uvidíme, kde na konci sezóny skončíme.
Máš nějaké ambice ve fotbale si zahrát vyšší soutěž?
Tak hlavou už se vidím v Barceloně, ale nohama jsem furt v Hradišti. A teď vážně. Vyšší ambice už nemám. Hraju fotbal pro zábavu a jsem spokojený tam, kde jsem.
Co říká přítelkyně na fotbalové vytížení na této úrovni? Jak se jí to snažíš vynahradit?
Odpovědi na tuto otázku bych se raději vyvaroval, neboť vím, že to bude číst.
Poslední otázka. Kolik si budeš muset připravit peněz za hráče kola do týmové pokladny nebo to vyřešíš nějakým občerstvením do kabiny?
Jelikož zastávám roli pokladníka, tak si myslím, že se to v mém sešitu na pokuty někde ztratí (smích). Né, něco mě to stát určitě bude, takže děkuju za tuhle anketu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.