Hráč 22. kola = Vojtěch Wojatschke: "Slavia odvetu s Feyenoordem zvládne a postoupí!"

Gratulace k hráči kola míří do Vratimova, kde si musí mnout ruce, když přivedli od jarní části sezóny posilu jménem Vojtěch Wojatschke - bývalý hráč Ostravy se v prvních zápasech rozehrával, ale poslední tři zápasy má bilanci, co zápas to gól nebo asistence a Vratimov tak stoupá i jeho zásluhou tabulkou. 

V rozhovoru jsme se Vojty ptali na rekapitulaci posledních dvou vítězných zápasů Vratimova, okomentoval i postupové šance Slavie v Konferenční lize a podělil se s námi o oblíbeného i neoblíbeného soupeře v MSFL.

Díky Vojto za rozhovor, ať se dál daří!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vojto gratulace k hráči kola. Poslední zápasy se Vám i týmu daří, jak hodnotíte víkendový zápas v Jihlavě?
V Jihlavě jsme chtěli odčinit domácí prohru 0:5 s Hlučínem a do utkání jsme vstoupili aktivně, ale z úvodního tlaku jsme nic nevytěžili. Potom v půli poločasu nastřelila Jihlava i my břevno a nakonec zápas rozhodla naše povedená akce před koncem prvního poločasu. Druhý poločas jsme vycházeli se zabezpečené obrany a připsal jsem si asistenci u naši druhé branky. Jsem rád, že jsme utkání zvládli.
Jak hodnotíte středeční výhru nad Blanskem?
Opět jsme chtěli nastoupit do utkání aktivně, jako v Jihlavě a už v 6. minutě jsme vedli, když se mi povedlo vstřelit branku. Do poločasu to bylo vyrovnané utkání. Ve druhém poločase udělalo Blansko dvě chyby, které jsme potrestali a nakonec zaslouženě vyhráli.
Jaký máte ve Vratimově cíl do konce sezóny?
Před sezónou jsme se chtěli hlavně zachránit a teď koukáme určitě v tabulce výš. Povedl se nám vstup do jara a páté místo je kousek, jen 4 body, tak to zkusíme, bylo by to fajn umístění.
Komu fandíte v lize, kdo vyhraje titul?
Líbí se mi fotbal, který hraje Slavie, věřím, že vyhraje i titul.
Viděl jste její včerejší zápas v konferenční lize na Feyenoordu?
Ano, koukal jsem se. Myslím si, že Slavii pomohl hodně gól na 1:1. Po poločase hrála Slavie dobře, ale dvě branky, které dostala byly laciné. Remíza na hřišti soupeře určitě dobrá a doma s plným stadionem v zádech vybojuje postup.
Jakého máte oblíbeného hráče v lize?
Než odešel do ciziny, tak to byl Nico Stanciu a teď je to Adam Hložek. Jinak v zahraničí sleduji Ronalda, Messiho, Mbapého :)
Váš oblíbený klub?
Manchester United :)
A poslední otázka - oblíbený a neoblíbený soupeř v MSFL?
Těším se na zápas s Ostravou, mám tam kamarády a neoblíbený soupeř. Asi Uherský Brod, protože má vysoké stopery a nakopává dlouhé balóny, to mi moc nesedí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.