Lukáš Michal = HRÁČ 21. KOLA MSFL: "Chci být zdráv a pomoci týmu k záchraně v soutěži."

Gratulace k hráči kola míří do Nového Města na Moravě. Stal se jím po zásluze jejich kapitán a lídr týmu Lukáš Michal, který svým výkonem přispěl k důležité domácí výhře nad juniorkou Jihlavy 1:0. V rozhovoru s Lukášem přinášíme jednak zhodnocení důležitého vítězství, ale také jeho osobní tip na to, kdo letos získá ligový titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši, jak hodnotíte zpětně výhru nad Jihlavou B?
Vzhledem k tomu, že se jednalo o zápas tzv. o šest bodů to pro nás bylo velmi důležité, a proto jsem rád, že jsme to zvládli. Věděli jsme, že to bude spíše boj, nepřispěl k tomu ani terén, ale myslím, že jsme to dobře odpracovali směrem dozadu, soupeře jsme nepustili do vyložené šance. Jen mě trochu mrzelo, že jsme z našich několika šancí nepřidali druhý gól.
Jak hodnotíte Váš výkon?
Nerad hodnotím sám sebe. Zmínil bych standardní situace, které se mi dařilo dobře zahrávat, byli jsme z nich nebezpeční a také jsme z jedné z nich zápas rozhodli.
V dalším domácím zápase přivítáte Znojmo. Jak bude utkání vypadat?
Tento víkend máme „reprezentační přestávku“ (měli jsme hrát v Dolním Benešově), což se nám hodí na doléčení zraněných hráčů. Zápas se Znojmem bude jiný, věřím, že fotbalovější. Víme o kvalitách soupeře, ale hrajeme doma, takže budeme chtít vyhrát.
Jaký máte osobní cíl po zbytek sezóny?
Být zdráv a pomoci týmu k záchraně v soutěži.
Jaký je Váš oblíbený a naopak neoblíbený soupeř v MSFL?
Zážitkem jsou zápasy na větších stadionech třeba ve Znojmě nebo Kroměříži, s umělým osvětlením. Výsledkově se nám nedaří s Rosicemi, kteří hrají podobným stylem jako my. A specifické je samozřejmě derby s Velkým Meziříčím, které bývá trochu vyhrocenější.
Jakému týmu fandíte v lize a kdo letos vyhraje titul?
Nemám vyloženě tým v lize, kterému bych fandil. Sleduji Spartu, Slavii, Plzeň – myslím si, že letos to ještě zvládne Slavie, ale bude to mít stále těžší a těžší.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.