Solnický Valášek po bleskovém hattricku: Musím vyzdvihnout přihrávky spoluhráčů. První místo už si nenecháme vzít. Nedělní šlágr proti Týništi s humanitárním podtextem

Hattrick za pouhých dvacet minut! Střelecké galapředstavení Martina Valáška v posledním odehraném kole 1. A třídy logicky upoutalo. Ofenzivního hráče Solnice, suveréna dosavadního průběhu sezony, jsme vyzpovídali v krátkém rozhovoru. Co čeká od nedělního šlágru s Týništěm nad Orlicí?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, utkání s Kunčicemi ti vyšlo skvěle. Jak bys bleskový hattrick ze svého pohledu popsal?
Ano, jak říkáš. Určitě musím vyzdvihnout přihrávky mých spoluhráčů, pro mě už to bylo vcelku snadné.
Solnice směle kráčí za postupem. Jak vidíš aktuální situaci? Berete už postup jako hotovou věc?
Ano, netajíme se tím, že naším hlavním cílem je postup. Už to máme jen ve svých rukou.
Co čekáš od zbytku jarní části?
Myslím, že postup z prvního místa už si nenecháme jen tak vzít. Budeme se snažit dát do toho maximum, půjdeme zápas od zápasu a věřím, že všechna utkání odehrajeme stejně tak dobře a kvalitně jako doposud.
Koho bereš jako hlavního soupeře v boji o prvenství?
Na ostatní se už neohlížíme, soustředíme se jen na sebe a snažíme se na každého soupeře svědomitě připravit. O druhé místo ať se poperou další týmy.
Jaké máš se Solnicí ambice a jak jsi zde spokojený?
Já osobně už ve svém věku žádné ambice nemám (směje se). Celkově jako tým chceme hrát kvalitní fotbal, který se bude divákům líbit. Jsem v Solnici spokojený, takové podmínky, jako máme my, nemá kdejaký tým ve vyšších soutěžích. Starají se o nás jako o vlastní (směje se). A za to jim patří velký dík.
V neděli vás čeká šlágr kola s Týništěm n. O. S čím do něj jdete?
Určitě to bude atraktivní utkání z pohledu diváka, kde by mohlo padat hodně gólů. Zápas bude určitě hodně soubojový. My se musíme soustředit pořád na svoji hru a jít si za daným cílem. A to je vítězství.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.