Ocenění hráče kola si v obraně Nového Města na Moravě "uskákal" Tomáš Trojánek.

Gratulujeme - ocenění hráče prvního jarního kola soutěže MSFL patří Tomášovi Trojánkovi, obránci Nového Města na Moravě, který se svým výkonem v defenzivě zasloužil o to, že jeho tým s juniorkou Zlína bral v domácím azylu bod za remízu 0:0.

"Kluci v kabině mi říkali, že jsem si hráče kola uskákal", zhodnotil s úsměvem svůj výkon a ocenění hráče kola jeden ze tří stoperů domácích, kteří proti juniorce Zlína nastoupili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte zpětně první jarní zápas a Váš výkon?
S bodem jsme spokojeni, neinkasovali jsme a můj výkon bych hodnotil tak, že jsem vyhrál většinu hlavičkových soubojů, což nám v defenzivě určitě pomohlo a kluci v kabině mi říkali, že jsem si hráče kola uskákal :)
V neděli Vás čeká utkání s Hlučínem, jaký průběh utkání očekáváte?
Naši prioritou bude opět neinkasovat a pokusit se zahrozit s protiútoků. S Hlučínem to bude těžké utkání, ale na podzim jsme u nich vyhráli 2:1 a zkusíme to zopakovat.
V Novém Městě na Moravě jste na hostování ze Žďáru nad Sázavou, který hraje divizi. Jak hodnotíte rozdíl mezi soutěžemi?
Rozdíl tam je znatelný, ať už v rychlosti hráčů a kvalitě. Třeba za Ostravu pokud nastoupí hráči s ligovými zkušenostmi, tak je to ohromný rozdíl ve srovnání například s divizí.
Jaký je Váš osobní cíl pro jarní část sezóny?
Alespoň jednou se gólově prosadit :)
Jaký je Váš oblíbený a neoblíbený soupeř?
Těším se hned na nedělní zápas s Hlučínem, kde jsme vyhráli na podzim 2:1, tak věřím, že to zopakujeme a neoblíbení soupeři budou asi Kroměříž a Ostrava "B". Oba týmy mají velkou kvalitu, ale zároveň s oběma týmy hrajeme doma a myslím si, že na našem menším hřišti je můžeme potrápit a třeba o nějaký bod obrat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.