Hradecká „Lokáda“ bez bratrů Drozdových a s novým trenérem. „Jaro bude o hledání optimální sestavy,“ ví sportovní manažer klubu

Citelné oslabení! Fotbalisté Lokomotivy Hradec Králové hlásí před startem druhé poloviny soutěžního ročníku AM Gnol 1. A třídy poměrně razantní změny v kádru. Do jarní části sezony půjdou bez dvou nejlepších hráčů a s novým trenérem. Bratři David a Pavel Drozdovi, futsaloví reprezentanti ČR a jinak hráči FK Chrudim, totiž vyslyšeli nabídku z Hořic, kde by měli pomoci se záchranou MIACOM krajského přeboru. Na trenérskou lavičku naopak usedl zkušený Milan Frýda. Více v krátkém rozhovoru se sportovním manažerem Davidem Buřilem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, popište kompletní změny v kádru „Lokády“ před jarní částí?
Asi největší změnou byl příchod ambiciózního trenéra Milana Frýdy, od kterého si slibujeme zkvalitnění tréninků, zlepšení herního projevu a celkový posun. Odešli David a Pavel Drozdovi (Hořice). V kolonce příchodů je Ondřej Netolický (Vysoká), Arnold Barcic (Luže), Lukáš Mikunda (Smiřice), Jiří Javůrek (návrat po zranění) a další hráči jsou v jednání.
Jak citelný může být odchod bratrů Drozdových?
Oba byli v této soutěži vysoce rozdílovými hráči, jednoznačně táhli Lokomotivu a o jejich kvalitách není pochyb. Pro ostatní hráče se však po jejich odchodu otevírá více prostoru a mohou přesvědčit trenéra i sebe samotné, že to zvládnou.
Nastíníte cíle týmu pro jarní část? Co od ní obecně očekáváte?
Jarní část bude o hledání optimální sestavy, o začlenění nově příchozích hráčů a o partě, která potáhne za jeden provaz. Chceme fotbalem bavit sebe i naše příznivce a dohrát soutěž v horní polovině tabulky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.