ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022

Toto poslední hlasování vyhrál hráč TJ Řepiště Přemysl Kožušník a my jsme jej pro Vás vyzpovídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vnímáte odehraný podzim?
Podzim pro nás nezačal nejlíp a hned v prvním zápase jsme dostali facku a zaplatili nováčkovskou daň. V týdnu jsme si pak ale něco řekli a v dalších zápasech už se nám začalo dařit plnit to, co jsme od sebe očekávali. Bodů mohlo být i více, ale jsme rádi za to co máme.
Který zápas byl podle Vás nejhorší?
Všechny zápasy jsou tady náročné, proto nelze říci, který zápas byl nejhorší. Obzvláště venku se vyhrává tězce, ještě když domácí tlačí většinou hojný počet fanoušků.
Jak si myslíte, že Vás vnímají ostatní soupeři?
Myslím si, že jména některých našich hráčů nás předcházejí a taky, že za nás zatím hovoří i výsledky. Týmy se na nás o to víc nahecují a ty zápasy jsou o to těžší.
Bavili jste se už kdy Vám začne příprava?
Nějaké předběžné návrhy už asi padly, ale zatím nic konkretního. Pořád ještě trénujeme, takže poslední slovo padne asi až budeme s tréninky končit.
Máte postupové ambice?
Máme tým plný hráčů, kteří chtějí vyhrávat. Užíváme si to, že se nám teď zrovna daří a díky tomu jsou naše ambice nejvyšší.
Kdo podle Vás má největší zásluhu za podzimní. válcování v soutěži?
Vypíchl bych trenéra Pala Bugáně. Dále nechci jmenovat nikoho, protože mám pocit, že v Řepištích dělají všichni všechno proto abychom se fotbalem bavili a měli z toho, co dělají radost. Jinak fotbalově, máme skvělou partu, v zápasech všichni makají jeden za druhého a i po nich držíme stále pospolu a bavíme se společně. Tímto bych chtěl všem poděkovat!
Budete v týmu pokračovat i na jaře?
Ano, jsem v Řepištích moc spokojený.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.