Marek Volf, FK Dobrovice: Kdo chce dávat góly, musí se přeci pohybovat na ofsajdové lajně a já chci dávát hodně gólů.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu jste otočili domácí zápas proti TJ Klíčany, sám jste dal 2 branky, můžete nám zápas a branky přiblížit?
Zápas to byl velmi náročný a to nejen z důvodu, že k nám přijeli druhé Klíčany, ale taky kvůli počasí. Foukal velmi silný vítr, ale pro nás zápas měl šťastný konec. Branky jsme vstřelili hned po začátku druhého poločasu, po rychlých akcích a centrech ze strany, které bychom měli využívat mnohem více.
Jaké jsou Vaše ambice v sezóně, máte nějaké osobní nebo týmové cíle?
Ambice v sezóně je samozřejmě držet se co nejvýše v tabulce a vyhrát co nejvíce zápasů. Osobní cíle jsou dávat jasné, dávat co nejvíce gólů a být pro tým přínosný.
Prošel jste od 1.ligy přes 2., 3., divizí a nyní jste v krajském přeboru, udělal byste ve své kariéře něco jinak, případně co?
Já bych ve své kariéře nic neměnil, jsem šťastný, jaká moje kariéra byla a doufám, že chvilku ještě bude.
Nyní jste se vrátil zpět do Dobrovice, jak se Vám toto angažmá zamlouvá?
Já jsem v Dobrovici začínal jako malý minižáček, mám to tu rád a vždy tu byla výborná parta kluků až po realizační tým.
Jak Vám sedí rozestavení, přece jen hrajete "pod hrotem", ale jste typický hroťák.
Ano to jsem, ale za svojí kariéru jsem toho úplně na hrotu moc nenahrál, což mě trochu mrzí. Skoro ve všech klubech, kde jsem byl, hrál podhrota nebo levou a pravou zálohu, ale i z těchto postů se dá dát gól.
V Dobrovické kabině, ale i z předchozích angažmá jste vnímán jako velký bavič, srandista a vášnivý zpěvák, hlavně prý po vyhraných zápasech a na týmových akcích. Co byste k tomu řekl?
Já si myslím, že tohle do sportovního života patří. V kabině, ať už je to jakýkoli sport musí být sranda za srandou, pak je i pohoda. Vyhrané zápasy k tomu patří, samozřejmě i ty oslavy, kde si zazpíváme a pořádně to oslavíme.
Prý je Váš vzor Raúl González Blanco, který neproměňoval spoustu šancí, ale na druhou stranu mnoho branek dal. A Vám se prý v občas řekne pan Ofsajd? Můžete tedy o sobě říci, že jste jako on, akorát více v ofsajdu?
Ano, Raúl byl vždy mým fotbalovým vzorem a rád bych se s ním jednou potkal. Kdo chce dávat góly, musí se přeci pohybovat na ofsajdové lajně a já chci dávát hodně gólů.
Na závěr bych se chtěl zeptat, jak zvládáte skloubit rodinu, práci a fotbal?
No někdy je to náročné, ale člověk si na to po těch letech zvykne a snažím se dát všemu 100%.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.