To nejdůležitější je, aby nás to všechny bavilo, říká hráč kola Petr Shýbal

Tentokrát jsme vyzpovídali Petra Shýbala z SK Lišov.

 

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. V utkání s Nemanicemi jste vyhráli vysokým skóre 8:1. Jak hodnotíte tento zápas z Vašeho pohledu?
Děkuji, ale za zvolení musím především já poděkovat všem spoluhráčům a těm, kteří pro mě hlasovali. Na zápas s Nemanicemi jsme byli především dobře připraveni a myslím, že jsme splnili úkoly, které nám trenéři dali. Z mého pohledu se zápas lámal za stavu 2:0 pro nás. Hosté měli 100% šanci, ale podržel nás gólman a za chvíli jsme přidali i třetí gól. Pak jsem už věděl, že to zvládneme.
Čeká vás předposlední zápas podzimní části s Chýnovem. Jaký průběh očekáváte?
S Chýnovem jsme hráli vždy vyrovnané zápasy. Ať již u nás či na jejich hřišti. Neočekávám tedy nic jiného. Rozhodně jsme si vědomi, že to bude těžké utkání. Hrajeme ale doma a tam nemůžeme ztrácet body.
Momentálně se pohybujete ve středu tabulky, jste jako tým spokojeni?
Trenéři nám před sezonou dali cíle vyšší, takže ke spokojenosti nám ještě pár bodů chybí. Horní polovina tabulky je hodně vyrovnaná, i proto je pro nás další zápas doma hodně důležitý.
Jaká je Vaše dosavadní fotbalová kariéra?
No kariérou bych to moc nenazýval... Prostě Lišov... :)
Slyšela jsem něco o Vaší účasti v krajském přeboru. Co nám k tomu řeknete?
Že už je to hodně dávno. (smích) Za 20 let se v Lišově hrály od III. třídy po kraj všechny soutěže a všechny jsem si zahrál za tento klub. Na vzpomínání je ale ještě dost času. Teď jsem rád, že mohu ještě být v kabině s touhle partou kluků.
Jak je to s Vašimi koníčky, máte nějaké?
Rád se věnuji sportu i ve volném čase. S přítelkyní a dětmi chodíme často do přírody na procházky se psem. Snažíme se s dětmi věnovat různým sportovním aktivitám.
Na tuhle otázku jsem se ptala už Aleše Červenky a hezky z ní vykličkoval. (smích) Zeptám se i Vás, kdo je ve vašem týmu největší talent, kdo legenda, kdo je největší "poctivák" a kdo by naopak mohl přidat?
Já moc dobře chápu, proč z toho vykličkoval. Na hřišti je nás 11, ale dalších cca 15 kluků do zápasů na podzim již zasáhlo. Každý má svou roli v týmu. To nejdůležitější je, aby nás to všechny bavilo. Talenti, legendy i poctiváci dostanou na baru stejný "aperitiv". :)
Máte nějaký nezapomenutelný fotbalový zážitek?
Těch zážitků je spousta. Určitě si vzpomenu na první gól, zápas nebo postup. Ten největší zážitek mě ale určitě ještě čeká. I když možná jeden konkrétní dám. Musel jsem ale hodně zapátrat v paměti. Ještě když jsme hráli turnaje na střední, tak se nám podařilo vyhrát celorepublikový turnaj v Kroměříži.
Blíží se konec podzimní části a s tím i dokopná. Už vás pokladník zinkasoval za hráče kola a rozhovor? Věřím, že zrovna lišovská pokladna je už dostatečně plná. (smích)
No zatím mi žádné vyúčtování nepřišlo, ale na tu pokladnu mám tak trošku vliv, tak věřím, že se nějak přátelsky domluvíme. (smích)
Chtěl byste něco vzkázat těm, kteří pro Vás hlasovali?
Určitě. Kluci hlasovali ve dne v noci a podávali o tom průběžné hlášení, takže se jim určitě odměním. Nicméně vím, že hlasovala i přítelkyně a další přátelé, takže děkuji moc všem.
Já moc děkuji za rozhovor. Přeji, ať se Vám daří jak ve fotbale, tak i v osobním životě.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.