Slávistu Polňáka nebylo po derby na Spartě v kabině týden slyšet, prozradil Martin Sáblík, hráč 13. kola Krajského přeboru Vysočiny

Přinášíme vám slíbený rozhovor s nejlepším hráčem 13. kola Krajského přeboru Vysočiny, kterým se díky vašim hlasům stal brankář juniorky Nového Města na Moravě, Martin Sáblík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu jste si zahráli derby v Nové Vsi, jaká byla atmosféra na utkání?
Atmosféra na nedělním derby byla opravdu úžasná. Evidentně svolávání Vrchoviňáků od mého spoluhráče Michala Šmídy si fanoušci vzali k srdci a vytvořili nám tu nejlepší podporu, kterou jsem ve své kariéře zatím zažil. Já jsem měl v hledišti speciálního fanouška, před kterým jsem se musel ukázat (smích) a i to mi pomohlo k dobrému výkonu. Tímto bych chtěl všem divákům poděkovat za podporu. Ukázali, že máme nejlepší fanoušky v kraji.
Udržel jsi čisté konto, myslíš, že tato skutečnost ti vynesla opět prvenství v hlasování o nejlepšího hráče kola?
Za čisté konto jsem samozřejmě rád, ale nebýt skvělé obrany, tak by vítězství nebylo s nulou. A zda mi to pomohlo k vítězství, těžko říct, myslím si, že tentokrát tato cena má spíše být tým kola, než hráč. Každopádně děkuji všem, kdo pro mě hlasovali.
V příštím kole vás čeká Bedřichov, co víš o tomto soupeři?
O Bedřichovu toho moc nevím, jen co nám říkali soupeři vždy po zápase. Vím, že v útoku mají Kubu Götha, který je velice kvalitní fotbalista. Ale jinak tým neznám. Bude to pro nás velká neznámá. Ale na to jsme tuto půlku sezóny zvyklí.
Blíží se závěr sezóny, máte už danou zimní přípravu?
O zimní přípravě jsem tedy zatím moc neslyšel. Ale doufám, že pokud covid situace dovolí, tak pojedeme na soustředění. Jak znám trenéra, tak budeme hodně běhat (smích).
Který zápas v probíhající sezóně byl pro tebe zatím nejtěžší?
Nejtěžší zápas pro mě byl domácí proti Speřicím, který mě osobně dost bolel (smích).
Byl jsi vždy v bráně nebo jsi zkusil i jiný post? Některým brankářům se daří třeba "na hrotu" ...
Kdepak, i mě potkalo období, kdy jsem nastupoval v poli. V předchozím klubu, kde jsem působil, ze mě trenér Derganz udělal pravého obránce. Ale jsem velice rád, že můžu být zpět v bráně a už bych to nikdy neměnil.
V minulém rozhovoru jsi nám prozradil, že fandíš pražské Spartě, co jsi říkal na derby "S" a proběhlo u vás v kabině nějaké hecování mezi oběma tábory příznivců "S"?
Něco málo jsme si řekli v kabině. Myslím, že nebylo moc slyšet tak týden velkého slávistu Polňáka (Libor Polnický), ale jinak žádné velké hecování nebylo (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.