Michal Šmída, hráč 12. kola KP Vysočina k nedělnímu derby: Vyzývám Vrchoviňáky! Přijďte nám pomoct!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a za vítěze jste si zvolili Michala Šmídu z juniorky Nového Města na Moravě. My vám nyní přinášíme slíbený rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proti Polné jsi vstřelil úvodní branku zápasu, byl jsi zvolen nejlepším hráčem 12. kola krajského přeboru a napodobil jsi tak své spoluhráče z předešlých hlasování… týmový pokladník musí být spokojen?
Pokladník je spokojen. Z úspor za pokuty by chtěl v budoucnu postavit baráček - což mu všichni přejeme a Jirkovi takhle přispíváme. Snad v tom budeme pokračovat.
Polná je nepříjemným soupeřem, vy jste si s ní ale dokázali doma poradit. Jak ten zápas probíhal (padlo poměrně dost karet) a jak padla právě ta první branka?
Ano souhlasím, mírné obavy panovaly, vždyť doma křoupli Novou Ves 4:1. Právě proto jsme chtěli na Polnou vlítnout a nedat jim čas hrát. To se povedlo a poměrně rychlou brankou jsme se dostali na koně a šli si za vítězstvím. Můj názor - v utkání sice padlo dost karet, ale až tak ostré mi to nepřišlo. Ke gólu - po pasu Ráďi Blažíčka jsem si mičudu zpracoval a vystřelil na zadní tyč, no a padlo to tam! Mám z něj radost.
V neděli vás čeká derby, zápas v Nové Vsi. Určitě je zbytečné se ptát, jestli pojedete na hřiště adepta na postup do divize s úmyslem vyhrát?
Chceme vyhrávat každý zápas. Na derby se těšíme, máme tam i spoustu kamarádů, kamarádství ale půjde na 2 hodinky stranou. Očekávám pěkný, důrazný fotbal. Snad budeme po zápase šťastnějším mančaftem. Vyzývám Vrchoviňáky! Přijďte nám pomoct.
Jste jediným celkem v soutěži, který zatím ještě neprohrál. Na druhou stranu jste ale „remízovým králem“ podzimu. Připisuješ to i tomu, že jste nováčky v soutěži a vlastně poznáváte nové soupeře a prostředí?
Remíza, no to už je noční můra. Ve většině zápasů, které skončilo remízou, jsme byli lepším týmem. Jestli za to může nováčkovství, si nemyslím, spíše mírná smůla. My se polepšíme a pokusíme se splnit úkol (přání) trenéra 7:7:0.
Který zápas v letošním soutěžním ročníku byl pro tebe osobně zatím nejtěžší?
Určitě dobrý zápas se Speřicemi. S nimi jsem se k balonu mnohokrát nedostal.
Který z následujících prvoligových týmu je tvůj favorit? Sparta, Slávie, Plzeň...
Jsem fanoušek dobrého fotbalu. V Evropě fandím každému českému týmu. V derby se ale přikláním na stranu Slavie.
A něco na odlehčení – váš trenér nám prozradil, že se dokážeš během zápasů dostat do spousty gólových příležitostí, horší je to prý s jejich proměňováním… Kolik myslíš, že tak zhruba šancí potřebuješ na jeden gól (smích)? A stalo se ti někdy, že jsi trenéra pořádně vytočil?
No teda! (smích) Osobně bych těch šanci chtěl ještě víc (smích). Kolik šanci spálim, než se trefím? Viděl bych to 3 ku 1. Tři šance = jeden gól. Já nezlobím, ale na trenéra se teď zlobím já. Takovéhle informace o hráčích by se neměly dostávat z kabiny (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Huhtamaki Okříšky 14 31:18 28
2 SK Fotbalová škola Třebíč 14 58:18 27
3 FC Chotěboř 14 29:15 27
4 TJ Slovan Kamenice nad Lipou 14 29:22 24
5 TJ Sapeli Polná 14 20:15 23
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Hobza 17
2 Vojtěch Bence 14
3 Michal Šmarda 11
4 Martin Dvořák 9
5 Tomáš Zacha 7
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Libor Bačkovský 47 50,0% 0
2 Petr Kříž 46 50,5% 1
3 Radek Přivratský 45 45,9% 0
4 Ondřej Přibyl 44 44,9% 0
5 Michal Zikmund 44 45,4% 1
Zobrazit celou tabulku