Remizovat už v týmu nebaví nikoho, říká Petr Sytař, hráč 11. kola Krajského přeboru Vysočiny

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a za vítěze jste zvolili Petra Sytaře z juniorky Nového Města na Moravě. My vám přinášíme slíbený rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jsi hlasování o nejlepšího hráče 11. kola, čím myslíš, že sis toto ocenění od fanoušků zasloužil?
Zaprvé bych chtěl všem, co pro mě hlasovali, poděkovat. Myslím, že je to dané hlavně tím, že kluci z týmu chtěli příspěvky do kasičky, proto se postarali o to, abych vyhrál.
O víkendu jste remizovali v Přibyslavi, je to vaše již sedmá remíza. Proč myslíš, že se nedařilo tolik zápasů dotáhnout do vítězného konce?
Zápasy, ve kterých se dostaneme do vedení, se nám nedaří zlomit dalším gólem, což budeme muset změnit, protože remizovat v týmu nebaví už nikoho.
V zápase v Přibyslavi jste dvakrát vedli, domácí však dokázali vyrovnat. Vypadá to, že to nebyl zas tak jednoduchý zápas, jak by se dle postavení v tabulce dalo čekat?
Rozhodně to nebyl jednoduchý zápas. Domácí hrozili hlavně po standardních situacích, které se nám nedařilo bránit. Bohužel se nám příliš nedařilo ani před soupeřovou brankou.
O víkendu hrajete doma s Polnou. Myslíš, že pro vás domácí prostředí a větší hřiště bude výhodou?
Ano, myslím že domácí prostředí bude hrát velkou roli, budeme se chtít před domácími fanoušky porvat o vítězství a konečně si připsat 3 body.
Letošní ročník KP je po covidové pauze úplně jiný, než tomu bylo loni a předloni, přináší zajímavé výsledky... který tým je pro tebe největším překvapením soutěže?
Jelikož jsem v soutěži nováčkem, tak moc netuším. Ale myslím si, že naše momentální postavení v tabulce je příjemným překvapením pro všechny v klubu.
Je střední záložník tvůj obvyklý post nebo jsi nastupoval i na jiném místě?
Střední záložník je moje preferovaná pozice, ale nevadí mi hrát ani na kraji zálohy nebo podhrot.
Jaké kopačky jsou tvé oblíbené a proč bys je ostatním doporučil?
Žádné kopačky mi zatím nevydržely déle než půl sezóny, tak nevím, jestli můžu nějaké doporučit. Ale nejlépe se mi hraje v kopačkách od Nike. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.