Jsem rád, že jsem zůstal v Meteoru, říká hráč kola Matěj Mrzena

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. V utkání s Lišovem jste zvítězili, jak hodnotíte tento zápas z vašeho pohledu?
Děkuji mockrát, je to velice nečekané. Začátek zápasu byl velice vlažný z mého pohledu, ale v druhé polovině zápasu, se ukázala síla našeho mužstva a začali jsme hrát naši hru a soupeře jsme dokázali porazit krásným výsledkem 2:0.
O víkendu vás čeká utkání s Chýnovem, který je o bod před vámi. Co od zápasu očekáváte?
Očekávám od našeho týmu maximální nasazení a že samozřejmě vyhrajeme a odvezeme si vysněné tři body. (Pozn. redakce: Po velkém obratu ve druhém poločase nakonec Tábor prohrál.)
Horní polovina tabulky je velmi vyrovnaná, kdo podle vás nakonec postoupí?
Myslím si že Hluboká. I když jsme velice schopné mužstvo, pořád je pro nás brzo na postup. Přeci jenom máme plno mladých kluků v základní sestavě.
Jaká je vaše dosavadní fotbalová kariéra?
Tak jsem odchovanec z Dražic, kde jsem získal výborný základy. Poté jsem se dostal do Meteoru kde jsem zůstal do teď. Zkusil jsem střídavý start v Táborsku, kde jsem se často dostal do hry proti silným týmům, ale jsem rád že jsem zůstal v Meteoru, kde jsou super kluci i trenéři se kterýma hraju už od mala.
Jaké má Meteor cíle v této sezóně?
Tak cil je horní polovina tabulky, i když jak znám našeho trenéra to mu nestačí. (smích)
Máte nějaký oblíbený český nebo zahraniční fotbalový klub?
Fandím Spartě a ze zahraničí FC Barcelona.
Kdo je ve vašem týmu největší bavič a máte nějakou veselou historku, ať už třeba z tréninků nebo ze zápasů?
Já sám sebe považuji za velkého vtipálka takzvaně, ale jinak celý tým si humorem rozumíme. Ale jestli mám někoho vyjmenovat, tak je to kamarád Štěpán Matějček, se kterým máme humor velice podobný. Jinak jak jsem již říkal, celý náš tým je obdařený velice kvalitním humorem, ale při zápasech jde humor stranou. Jinak historek je opravdu hodně.
Jak moc přísného pokladníka máte? Jistě už se těší na váš příspěvek do klubové pokladny za tento rozhovor.
Už mi byla řečena částka, ale co jsem slyšel od kamarádů z jiných klubů, tak jsme na tom s pokutami a celkově s pokladníma skoro stejně. (smích)
Zase ale bude pěkná pořádná dokopná. (smích) Máte kromě fotbalu i jiné záliby?
Na dokopnou se velice těším a myslím si, že za ty výkony co předvádíme si to zasloužíme. (smích) Sport celkově mi není cizí, už od mala mám rád fyzický aktivity jako je volejbal, posilka, tenis, basket a tak různě. Taky rád samozřejmě trávím čas s kamarády venku.
Chtěl byste něco vzkázat těm, kteří pro vás hlasovali?
Že jim mockrát děkuji, všem. Podpora byla neuvěřitelná a jsem rád, že jsem tu mohl dnes s vámi být. Děkuji.
Já moc děkuji za rozhovor. Ať se vám daří jak ve fotbale, tak i v osobním životě.
Děkuji mockrát.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.