Na zápas s Novou Vsí se těšíme všichni, říká hráč 10. kola KP Vysočina, Tomáš Švanda

Přinášíme vám slíbený rozhovor s hráčem 10. kola Krajského přeboru Vysočiny mužů, kterým se stal Tomáš Švanda z Nového Města na Moravě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Již podruhé hráčem kola, vypadá to, že v Novém Městě máte nejen dobrou partu v kabině, ale i slušnou fanouškovskou základnu...
Můžeme být rádi, jaký fanoušky máme, za takový fanoušky by se nestyděl ani prvoligový tým.
Utkání proti Náměšti jste rozhodli víceméně již v první půli, hosté korigovali až v závěru. Jak se utkání vyvíjelo?
Od začátku zápasu jsme soupeře tlačili na jejich půli, po prvním gólu jsme trochu vypustili a hra se vyrovnala, gól na 2:0 už soupeře poslal na lopatky. Do druhé půle jsme chtěli hrát kombinační fotbal a dát tam ještě nějaký gól, což se nám povedlo, v posledních deseti minutách jsme dostali gól a soupeři začali trochu tlačit, ale zápas už jsme udrželi v náš prospěch.
V příštím kole jedete do Přibyslavi, která se pohybuje ve spodních patrech tabulky a dostala zatím nejvíce gólů. Pojedete si tedy zastřílet?
Do Přibyslavi jedeme hlavně vyhrát. Pokud nenechají naši útočníci formu doma (smích) tak si myslím, že si zastřílíme.
Na to, že jste nováčky v soutěži, vedete si zatím výtečně. Jste prozatím i remízovým králem soutěže. Která remíza tě ale mrzí nejvíce, kde vám výhra podle tebe utekla doslova o fous?
Nejvíce mě mrzí remíza s Ledčí nad Sázavou, kde se nám nedařilo prostřelit gólmana a také s Žirovnicí, kde jsme měli vyhrát, ale rozhodčí byli jiného názoru.
Vašemu A týmu se zatím moc nedaří, bohužel v Otrokovicích pouze remizoval, mohl se trošku od spodu „utrhnout“. Byl jsi na tomto utkání nebo máš nějaký ohlas na utkání od spoluhráčů?
Na zápase jsem nebyl, ale něco málo jsem zaslechl a prý to byla válka.
Předpokládám, že hodně atraktivní pro vás všechny bude utkání s Novou Vsí. Berete ho jako derby? A co říkáš na dosavadní výkon novoveských fotbalistů? Mají opravdu formu...
Na zápas s Novou Vsí se těšíme všichni. Samozřejmě, že to bereme jako derby. Jejich výkony bych považoval za velice dobré.
A trochu z jiného soudku…co bys říkal na penaltový rozstřel v mistrovských utkání v případě remízy?
Určitě by to bylo zajímavější. Já osobně bych penaltový rozstřel bral.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.