"Je tam pár kluků, kteří mají ve zvyku se skoro před každým zápasem ožrat," řekl nám hráč 7. kola, Filip Vaníček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Filip Vaníček, který se zapsal na střeleckou listinu v utkání TJ Jablonné nad Orlicí - SK Sloupnice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon v minulém kole jste se dostal do top jedenáctky, kterou jste následně ovládl. Očekával jste nominaci a následné prvenství?
Abych řekl pravdu, tak nominaci jsem nečekal. Myslím si, že za zápas si v sestavě kola z našeho týmu zasloužili být jiní a už vůbec jsem si nemyslel, že bych jí mohl ovládnout.
Kdo si myslíte, že nejvíce přispěl v hlasování o hráče kola?
Nemám tušení, když jsem se ptal na tréninku, všichni říkali že hlasovali pro našeho nového gólmana. A já jsem nebyl výjimkou.
Máte vy nebo někdo jiný z kabiny před zápasem nějaký zvyk, bez kterého nevstoupíte na hřiště?
Já osobně žádný zvyk nemám, ale je tam pár kluků, kteří mají ve zvyku se skoro před každým zápasem ožrat (smích). Kupodivu jim to pomáhá k lepším výkonům.
Vsázíte se o něco na trénincích? A jak sázky dopadají?
Teď před sezónou proběhla sázka o velký sud. Jeden ze spoluhráčů prohlásil, že pokud nastoupí v základní sestavě, tak nebude v tom daném zápase střídaný. Samozřejmě sázku prohrál hned v prvním zápase a musí nám koupit sud.
Jak byste popsal svého trenéra?
Tohle je docela zákeřná otázka (smích). Ale myslím, že je to dobrý chlap na správném místě. Ví co od nás chce a nebojí se na nás v kabině zařvat, což občas potřebujeme jako sůl. Zároveň je součástí party, kterou tady v Jablonném máme a jsem opravdu rád, že nás trénuje právě on.
Řekl byste, že máte v kabině nějakého lajdáka?
Co se týče tréninků, tak všichni v nich makáme na 100% a jdeme si za naším cílem. Takže si troufám tvrdit, že nemáme.
Máte v kabině nějakého vtipálka?
Řekl bych, že jsme tam všichni vtipálci a nebojíme se udělat si jeden z druhého srandu. Ovšem jeden tam převyšuje všechny ostatní a tím vtipálkem je Marek Uher.
V následujícím kole zavítáte na půdu soupeře do Jaroměřic. Jak tipujete tento zápas?
Bude to pro nás velká neznámá, jelikož je to nováček soutěže, o kterém toho zatím moc nevíme. Pokud ale podáme výkon jako v posledních dvou kolech, neměli by jsme mít problém získat 3 body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.