"Doufám, že se boj o čelo ještě zdramatizuje a bude o co hrát až do konce," prozradil Radim Filip

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Radim Filip, který v utkání TJ Lanškroun B - TJ Jablonné nad Orlicí zaznamenal hattrick již v prvním poločasu. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon v minulém kole jste se dostal do top jedenáctky, kterou jste následně ovládl. Očekával jste nominaci a následné prvenství?
Vůbec mě to nenapadlo, i když už jsem o této anketě slyšel. Nejspíš bych si toho ani nevšiml, kdyby se neobjevil odkaz v naší týmové konverzaci. Ale samozřejmě mi nominace udělala radost.
Kdo si myslíte, že nejvíce přispěl v hlasování o hráče kola?
Myslím, že hlasovala skoro celá kabina, ale nejvíc rozhodně náš kapitán Honza Kyllar. Dával mi hlas dokonce i ve 3 hodiny ráno, když vstával k brečícímu synovi. (smích)
Po pěti odehraných zápasech má Jablonné 10 bodů. Jak jste se vstupem do soutěže spokojeni?
Jsme na druhém místě tabulky, takže bychom asi částečně spokojeni být mohli, ale ztráta pěti bodů je poměrně velká a já se nemohu zbavit dojmu, že jsme je ztratili zcela zbytečně.
Jak probíhala vaše letní příprava?
Přípravu jsme měli kvalitní, fyzicky náročnou. Na tom si náš trenér zakládá. Trénovali jsme v celkem slušném počtu a odehráli i dost přípravných utkání, převážně se soupeři z A třídy.
Koho považujete za favorita celé soutěže?
Při pohledu na tabulku je favorit asi zřejmý. České Heřmanice v pěti zápasech neztratili ani bod a vstřelily 29 gólů. Já ale doufám, že se boj o čelo ještě zdramatizuje a bude o co hrát až do konce.
V minulém zápase jste nastřílel během prvního poločasu hattrick. Podařilo se vám už někdy během vaší kariéry nastřílet tak rychle tři góly?
Určitě ne. Myslím, že ani v mladších kategoriích jsem mockrát 3 góly v jednom zápase nedal, natož pak za poločas.
Kolik peněz jste musel přispět do kasy za již zmiňovaný hattrick?
U nás se dluhy za podobné počiny splácí v basách piva. (smích) Přesné číslo zatím neznám, ale myslím, že se mi tam 2 až 3 objeví.
V následujícím kole přivítáte na svém hřišti Sloupnici. Jak tipujete tento zápas?
Sloupnice rozhodně nepatří mezi naše nejoblíbenější soupeře. Zápasy s nimi bývají těžké a hlavně na jejich hřišti se nám dlouhodobě nedaří. Teď ale hrajeme doma a já věřím, že zápas zvládneme a zvítězíme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.