"Emoce k fotbalu zkrátka patří a občas ta peprnější slova prostě padají," říká hráč 4. kola, Viliam Pretzelmayer

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Viliam Pretzelmayer z Mochtína. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nedávno byl rozhovor s tvým spoluhráčem, Janem Žiakem. Teď s tebou a na seznamu budete mít dalšího vítěze ankety, brankáře Blahníka. Celkem jste se rozjeli, že?
Docela jo, doufám, že to není jen takový výkřik do tmy a že potvrdíme naše ambice na postup do první ligy.
Zvolíme jednu z otázek, která padla i u Jana. Jaké byly tvé fotbalové začátky?
S fotbalem jsem začínal samozřejmě v Mochtíně, kde spolu s klukama hrajeme už od malička.
Jak moc prožíváš fotbalové zápasy?
Myslím si, že občas až příliš, nebo aspoň mi to bylo již několikrát řečeno. Nicméně emoce k fotbalu zkrátka patří a občas ta peprnější slova prostě padají.
Řekl bys, že je v kabině nějaký lajdák?
Já bych do této role, bez větších rozpaků, pasoval Kubu Lyska, který pokud jsi dobře pamatuji, ještě nepřišel včas na zápas. Snad se to změní, i když rozumím tomu, že to má z Lub do Mochtína bez řidičáku docela daleko.
Jak bys popsal svého trenéra?
Občas mi přijde, že těch trenérů je hned 11. Jirka je super trenér, i když jeho záliba ve vytrvalostních sportech se do tréninků znatelně promítá, což jsem osobně pocítil hlavně po koronavirové přestávce.
Je něco, bez čeho se neobejdeš, než vlezeš na hřiště?
Vůbec nic takového nemám. Jeden čas jsem si půjčoval chrániče od Zbyňka Smolíka, ale od doby, co jsem zainvestoval a koupil si vlastní, už nemusím.
Co bys vytknul mochtínské kabině?
Jestli myslíš šatny, tak asi nic, protože žádné aktuálně nemáme... Ale co se týká party, mohli bychom více vybírat pokuty, aby dokopná stála za to.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.