"Po covidu mají všichni stejný pupky!" Rozhovor s Philippe Prečanem, hráčem 1. kola 1.A třídy

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Utkání s Merklínem jste vyhráli jednoznačným výsledkem 7:2, čekali jste, že soupeře o tolik přehrajete?
Abych řekl pravdu, nečekal jsem, že bychom je mohli o tolik přehrát. Vždy, když jsme proti Merklínu hráli, to nebylo příjemné utkání, a proto jsem moc rád, že jsme ten zápas s přehledem zvládli.
I přes vysokou výhru jste v úvodu hned dvakrát prohrávali. Co se vám v té chvíli honilo hlavou?
Vůbec jsem nemyslel na to, že v tu chvíli prohráváme, věřil jsem, že nás nerozhodí dostat gól. Dále jsme bojovali a vyplatilo se to.
Co jste si řekli o poločase v kabině? Byl trenér nespokojený?
Řekli jsme si toho dost o tom, co děláme špatně. Neřekl bych, že by byl trenér spokojený, ale v klidu nám řekl, že to co jsme si před zápasem domluvili vůbec neděláme.
Popiš nám, jak jsi vstřelil své dvě branky
První branku jsem dal po krásný nahrávce Pepy Krajňáka, zpracoval jsem si ji na vápně, rychle jsem uhnul doleva a vystřelil k pravé tyči. Druhá branka padla po centru Michala Kessla, který mířil do vápna na trenéra, Jirku Procházku, který mi ji šikovně pustil a já jsem vystřelil do protipohybu gólmana. Od doby co jsem v Citicích to bylo poprvé co se mi povedlo dát dva góly v zápase.
V utkání se prosadil i váš trenér Procházka, byla to velká euforie?
S trenérem jsem už dříve hrál, ještě když byl hráčem Citic, takže pro mě to nebylo nic nezvyklého.
Jak ty sám hodnotíš výkon svůj a celého týmu?
Svůj výkon hodnotím tak, že je neustále co zlepšovat, po covidové pauze a i po mé pauze na hřišti, kdy jsem půl roku chytal, to stále není ono, ale věřím, že pod vedením trenéra Jirky Procházky to půjde. Náš výkon jako týmu byl dobrý. Chvilkami to nevypadalo nic moc, ale stejně jako u mě je stále co zlepšovat. Jsem na tým pyšný a doufám, že podobně budeme pokračovat i nadále.
Nevrátil se někdo po covidové pauze s trochu větším pupkem?
Nene, všichni mají stejný pupky! (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.