Obávám se, že se znovu začne hrát až příští rok, říká hráč kola Vojtěch Křelina

Hráčem kola se tentokrát stává hráč z týmu Sokol Lhota B Vojtěch Křelina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Porazili jste první celek tabulky. Jak byste zhodnotil výkon celého týmu?
Výsledek se může zdát překvapením vzhledem k postavení v tabulce a suverénní jízdě našeho soupeře, ale náš výkon nebyl o tolik jiný než v ostatních zápasech. Myslím, že naše výkony jsou dlouhodobě dobré, ale trápíme se v koncovce a pak si zbytečně necháváme dát branky z brejků jak se tlačíme dopředu. Tentokrát jsme se dokázali podobným věcem vyvarovat, zajištovat se, lépe komunikovat a posouvat se. Nasazení bylo opravdu skvěle, za to patří dík celému tymu.
Jste třetím hráčem ze Lhoty, který zvítězil v anketě. Sledujete tedy se spoluhráči průběh hlasování?
No vím o tom, že tuhle anketu již vyhráli i jiní kluci z týmu a stejné tak i kluci z A týmu, asi máme štěstí. Občas se na tréninku zmíníme o tom kdo je nominován, ale jestli sledujeme průběh?? No řekl bych že hlavně naši pokladníci, aby pak mohli vybrat pokuty :D ale jinak se podporujeme a když už tam někdo je tak nějaký ten hlas pošleme vždy.
Všiml jsem si, že trénujete na Viktorce, jakou kategorii máte na starost?
Ano máte pravdu trénuji na Viktorce. V současnosti jsem šéftrenérem mládeže dívek a navíc mám na starosti kategorii WU18, tedy dívčí tým do 18 let.
Jaké máte v trénování ambice, chtěl byste popřípadě někdy trénovat nějaký celek v dospělém fotbale?
Určitě mám ambice posouvat se v trénovaní dále. Trénuji na té nejvyšší úrovni již deset let a vyzkoušel jsem většinu věkových kategorii, takže bych se nebránil posunout se dále, ale nespěchám na to. Všechno má svůj čas a já věřím, že má šance přijde ve správný moment. Také se chci posunout studiem nejvyšší Profi licence a pak uvidím co přijde, pokud se na ní dostanu, což je velice obtížné.
Co říkáte na pozastavení všech soutěží a kdy myslíte, že se zase bude hrát?
Nejsem z toho ani trochu nadšeny. Osobně si myslím, že se soutěže zastavovat neměli a mělo se pouze pokračovat bez diváku když už. Fotbalové hřiště určíte není tak rizikové jako nákupní středisko. A kdy se začne hrát? Já se obavám že až příští rok....ale rád bych se mýlil.
Máte od trenéra nějaké individuální plány na udržování kondice?
V tuhle chvíli od trenéra nic daného nemáme. Teď spíš všichni cekáme na jak dlouho tohle všechno bude a podle toho se dál uvidí. Navíc každý z nás se snažíme nějak sportovat v rámci svých možností, takže kondici pilujeme sami a věřím, že ji neztratíme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.