Pavel Binar - Melči by slušela horní polovina tabulky

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak se cítíte jako vítěz kola?
Dobrý den, cítím se normálně, jako bych žádný vítěz kola nebyl. Samozřejmě mě těší, že jsem vyhrál nejlepšího hráče kola.
Sledoval jste hlasování, a jak jste hecoval své fanoušky, aby pro vás hlasovali?
Hlasování jsem pořádně nesledoval. Vlastně až den po zápase jsem se dozvěděl, že něco takového vůbec existuje. Takže ani pořádně nevím, kdo pro mě hlasoval, ale určitě v tom mají prsty kluci z týmu, kamarádi apod. Takže touto cestou bych chtěl poděkovat všem, kteří mi poslali svůj hlas a díky kterým jsem vyhrál hráče kola.
První zápas za Melč a hned nominace do sestavy kola, a hned výhra. To asi budete mít drahé. Na co se kluci mohou těšit v kabině?
To, kdybych věděl, všechno musím ještě zjistit, ale řekl bych, že na dalším zápase se to hodně rychle dozvím. (smích)
V sobotu jste porazili Dolní Životice. Jak jste viděl zápas z vašeho pohledu?
V Životicích se nehraje lehce, to si ještě pamatuju, jak jsem tam jezdil s Vítkovem. Snad poprvé, kdy jsem na jejich hřišti vyhrál. Zápas to byl těžký. Životice nás ze začátku zápasu přehrávaly, jenže před poločasem dostaly gól. To nám, bych řekl, dodalo ještě větší sebevědomí. Ve druhém poločase jsme přidali druhý gól, vzápětí Životice za pár minut snížily. Poté byla nařízená penalta, kterou jsme bohužel nevyužili. Po zápase v kabině jsem zaslechl fórky, že příště na penaltu půjdu já, tak doufám, že to nikdo nemyslel vážně. (smích) Zápas se dohrával ve zbytečných emocích, ale divákům se musel líbit.
Jak moc jste se obával o výsledek, když Životice snížily?
O výsledek jsem se až tak nebál. Poté jsme sice nevyužili již zmíněnou penaltu, ale věřil jsem, že máme velkou šanci odvézt si všechny body.
Byl jste spokojen se svým výkonem?
Hrál jsem snad po více než roce a půl. V té době žádný zápas ani trénink. Takže si myslím, že jsem nepředvedl špatný výkon, když to bylo na sestavu kola. Před zápasem tam samozřejmě obavy a nervozita byla, ale postupem času jsem si byl jistější a jistější. A to, že sem tam člověk nepřesně přihraje a při zpracování mu odskočí míč, se stane.
Melč má zatím po šesti kolech deset bodů, Jste s tímto bodovým stavem spokojeni? A kam sahají ambice vašeho týmu?
Opět těžko říct takhle z hlavy. (smích) S klukama jsem se viděl před zápasem v Životicích poprvé, takže nevím, jaké jsou jejich cíle v této soutěži. Můj názor je, že snad každý tým by se chtěl vyhnout sestupovým pozicím, ale to si myslím, že se Melče netýká. Melči by slušela horní polovina tabulky.
Vy jste přestoupil před tímto zápasem. Jak se upekl tento přestup?
Všechno se seběhlo hodně narychlo. Kamarád z Melče mě tak rok přemlouval, ať si jdu s nimi zahrát. Tak proč sedět doma… Někteří lidé ve Vítkově si to možná vyložili špatně, že už tam nechci hrát nebo, že mi vadí někteří lidé ve vítkovském fotbale. Tak to ale není, nikdy jsem tam proti nikomu nic neměl a nemám.
Jak jste zapadl do nového týmu: A s kým si nejvíce rozumíte?
S kluky jsem se seznámil v den zápasu proti Životicím. Tak tuším, že se třemi kluky jsem dříve hrál ve Vítkově. Doufám, že jsem zapadl dobře. Snažím si rozumět s každým stejně, jsme jeden tým a žádné rozdíly, kdo je větší kamarád neuznávám. Všichni táhneme za jeden provaz a vždy budeme chtít v každém zápase zvítězit.
Nemrzí vás, že už nehrajete krajskou soutěž, navíc, když se oproti minulým sezónám Vítkovu poměrně daří?
Tak mrzí nemrzí. Co jsme ve Vítkově dokázali před lety, na to do smrti nezapomenu a vždy na to budu vzpomínat s úsměvem. Přál bych to zažít každému. Dlouho jsem teď nehrál, takže nižší soutěž je momentálně pro mě ideální.
Jak se vyvíjela vaše kariéra?
Začal jsem ve Vítkově v benjamínkách. Do žáků jsme odcházeli do Jakubčovic, v dorostu návrat zpět do Vítkova, následovalo hostování v Heřmanicích u Oder s následným přestupem. Opět jsem se vrátil do Vítkova. Velký úspěch s Vítkovem považuji vítězství v 1. B třídě, částečně i v 1. A třídě, kde jaro jsem strávil na hostování v Kylešovicích, kde jsme zachránili 1. A třídu. Před více než rokem a půl jsem si dal od fotbalu pauzu. Teď jsem přišel do Melče, tak uvidíme, jestli se nám také povede nějaký úspěch.
Jakým způsobem trávíte svůj volný čas?
Svůj volný čas se snažím využít naplno, jelikož ho moc není. Co nejčastěji jsem se svou dcerkou, ježdění po výletech, do přírody a po památkách. Rád si přečtu knihu. A samozřejmě kouknu na nějaký zajímavý fotbal, ať už jako divák někde na stadionu nebo v televizi.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.